Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet zeki'nin patlamasına son 2

2 senelik dönemde büyük bir yıldız transferi yapabildi mi bu yönetim?

gelmemesi yönetimin suçu şov prim yapıcam diye bonservis istemelerine sebeb olan albayragın suçu tek suçlu yönetimdir nokta
BABEL : 8
EMRE MOR : 9
ADEM : 5
JİMMY : 6
SERİ : 10
NZONZİ : 10
ŞENER : 5
OZORNWAFOR : 7
OKAN KOCUK : 9 arkadaştan altıntı yaptım

Bu kadar transfeer yapılmış bi facao içinde yeter be adamın ne sucu var herkes adama yükleniyor.

Fatih Terim değil miydi geçen sezon şampiyonlar liginde Schalke'ye, Lokomotif Moskova'ya ezilerek yenildikten sonra basın toplantısında ağzını buruşturarak, yüzünü ekşiterek "Siz sezon sonunu bekleyin. Çok büyük, radikal değişiklikler olacak. Hepiniz göreceksiniz. Galatasaray taraftarı bize biraz sabır etsin. Herkesin arzuladığı futbolu oynayacak iyi oyuncular alacağız." diyen?

Ne oldu hani Fatih Hocanızın lafları çok çabuk unutuldu. Fernando, Ndiaye, Onyekuru gitti, Nzonzi, Seri, Babel geldi. Diagne ve Belhanda satılamadı. Yıldız bir forvet alınamadı. Bunlardan mı bahsetmişti Fatih Terim? Bu şekilde mi iyi oynayacak bir takım kuracaktı? Geçen sezon şampiyon olan kadroyu hiç bozmasaydı bile daha iyiydi. Yapacam derken iyice batırdı.

Haksızlık yapmayın yeter ya.Nzonzi , seri , Emre mor Bunlar basit transferler mi sanılıyor hele ki nzonzi için 1+1 500 bin Euro toplam bunlar başarı değil mi ? Ekside başladığımız transfer sezonuna rağmen bu kalitede oyuncular geldi takıma, kasada 5 kuruş para yok herkes şu gelsin bu gelsin derdinde.Diagne ne başarı gösterdi de satılmadıgına şaşırıyorsunuz adamın tek derdi para bunu kendiside ifade etti istediği parayı da istenilen bonserviside hakedecek topçu değil bunun herkes farkında.
Belhandayı hoca satmak istiyor mu acaba ? Satılsa seneye kimi satacağız bu ffp devam edecek . Sadece günü kurtarma odaklı bakıp iyi gün taraftarı olmayın yazık

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

77129.webp

Adamı transfer mi ediyoruz kaçak yolla torrent’ten mi indiriyoruz belli değil. Önce düşük boyutlu fotosu indi, kalan %1 i de Monaco seed etmediği için indiremiyoruz.

Adamlar bilgisayarlarındaki Falcao klasörünü başka yere taşıdılar resmen. 🤔

Mantıklı düşünürsek Bir senelik anlaşması bulunan oyuncusunu Monaco niye bedavaya bıraksın , senin Fair play sorunundan adamlara ne . Bence adamlara kızmamak lazim

Falcao sürecinde yaşananları kafamda canlandırmaya çalışıyorum.

Monaco Slimani ve Ben Yedder transfer etmeden önce biz Falcao ile anlaştık şeklinde haberler vardı. Kulübüne size forvetlerinizi tamamlayıncaya kadar bekleriz mi dedik? Bunun dışında bir ay beklemenin hiç bir mantığı yok.

Bugün Monaco kötü gidişini de göz önünde bulundurarak medyaya yansıyan kadarıyla Falcao'yu bırakmak istemiyor. Bırakmak istemeyen bir Monaco yeni bir forvet transferi düşünmüyor ise Falcao Monaco'da kalır.
Bizim Falcao ile anlaşmış olmamız hiç bir şey ifade etmiyor. Sonuçta Monaco'nun sözleşmeli oyunusu.

Süreci kafamda bir türlü oturtamıyorum.

Geçmişten ders almış olmalıyız. Acaba bizim bir B planımız var m?

Biz bi mehmet topalı alalım da renktaş Taliscayı sonra düşünürüz
Valla her ne kadar istemesem de eğer alternatif orta saha ve defansı yedekleyecek yerli alınmayacaksa , uygun bir ücretle 1+1 yıllık bir sözleşme yapılabilir.
Çünkü yerli alınabilecek orta saha ve defans bulamayacak bunlar.
Gözlerinin önünde ki Mehmet Özcanı göremiyorlar maalesef.

Mantıklı düşünürsek Bir senelik anlaşması bulunan oyuncusunu Monaco niye bedavaya bıraksın , senin Fair play sorunundan adamlara ne . Bence adamlara kızmamak lazim
Bence nasıl transfer yapılması gerektiğini bilmiyolar. Önce oyuncu ile anlaşıyor bunlar sonra kulübü ile. Bu kaçıncı oldu oyuncuların kulüpleri hep arıza cıkarttı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt