Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Açık ve net. Biz AEK ile 100 kere deplasmanda oynasak 100'ünde de 3 gol atamayız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci mi.. yahu 1.forvetimiz olur o adam..bizde o seviyede forvet yok ne 2. si..Ekuban.. Şöyle bir adam bulup ikinci forvet olarak takıma koymak gerek
Ben de takıldımAlınma hemen, takılıyoruz![]()
Serdar Sarıdağ: "Bilindiği gibi Monaco iki hücumcu aldı. Monaco'ya artık Falcao'yu bırakmaları gerektiği söylendi. Karşı taraf 'Bir forvet daha alıyoruz bekleyin' dedi. Galatasaray ise 'İki tane golcü aldınız artık bırakın' diye baskı yapmaya başladı."
Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet.
Kafadan otomatik Falcao’yu 1’e yazıyorum ben ya..İkinci mi.. yahu 1.forvetimiz olur o adam..bizde o seviyede forvet yok ne 2. si..
Siyahi hizli kuvvetli. Baya da ucuza aldilar. Championship den geldi. Orda suruyle vardir bunun gibi ama nerde bizde öyle sikot?Ekuban.. Şöyle bir adam bulup ikinci forvet olarak takıma koymak gerek
ha
ha
ha
ha
haaaa!!!!
Hahahahahahahaheh heh heh heh heeeee!!!!!
hoe hoe hoe hoeeee! diyebilir miyiz Hayri üstat?heh heh heh heh heeeee!!!!!
Sevilla basar parayı tak 5 milyon bonservis verir, 2 günde alır bizde uzaktan bakakalırız.SEVILLA DA TALİP OLDU
Galatasaray'ın transferi için gün saydığı Radamel Falcao'ya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın talip olduğu belirtildi.
Bu saatten sonra Mitroglundan iyi forvet alacağımızı düşünmüyorum. Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet. Göndermekle hata yaptık. Hollanda liginde 20yi rahat geçer. Terim sevmedi diye sans vermedi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi