Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra Mitroglundan iyi forvet alacağımızı düşünmüyorum. Mitroglu 2 maç oynatıldı. Her türlü Diagneden iyi forvet. Göndermekle hata yaptık. Hollanda liginde 20yi rahat geçer. Terim sevmedi diye sans vermedi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leipzig macini canli izledim

Affedersin d.tunu kaldiramiyordu

Bombos yorum olmus

ECkSTNxXkAIJm7A

Bu adamın mental sorunları olmasa o vücutla vurduğunu indirir

Leipzig macini canli izledim

Affedersin d.tunu kaldiramiyordu

Bombos yorum olmus
1 hazırlık maçı ile yorum yapacaksan tüm adamları gömelim. Leipzig maçında kim iyidi mesela? Ceza sahası golcüsü Mitroglu. Ismini yazdim sene sonu bu adam 20den yukarı atar yazarım sana.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala Falcao bekleyenler var unutun o adam gelmez bu saatten sonra...
Apo’yu aşar böyle transferler...

Serdar Sarıdağ: "Bilindiği gibi Monaco iki hücumcu aldı. Monaco'ya artık Falcao'yu bırakmaları gerektiği söylendi. Karşı taraf 'Bir forvet daha alıyoruz bekleyin' dedi. Galatasaray ise 'İki tane golcü aldınız artık bırakın' diye baskı yapmaya başladı."

6A267ECA-E1E8-46AA-91BA-F171119A1C75.webp

Bir Ts'nin 20 milyonluk kadro ile oynadığına bak, bir Fatih Terim'in 55 milyonluk kadro ile oynadığına. Ts'nin 3 katı para harcamasına rağmen Ts kadar oynayamıyoruz.
bizim taraftar da yönetim de marka tutkunu lümpen tayfa. görmemişlik var. 100 liraya alabileceği muhteşem pantolon varken daha az kalitilesiini sıfr marka diye 5-6bine alana şımarık gençlere benziyor. bir de farklı model yerine 3-5 tane hep aynı modelden alıyor. transfer dönemi de 3-5 ayda telefon değiştirme bağımlılarının ağlamalarıyla geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt