- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
İşte geliyoor gscimbom harekat !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne ileri zekalıyım ne de aptalım kardeşim. Sadece diyorum ki konuştuğumuz isim Falcao Drogbanın oyun tarzı başka ama golcü olarak belki ondan bile ilerde desem abartmış olmam; abartarak söylemiyorum gerçekten dünyanın sayılı isimlerinden birisi. Bu adamı bedava almak fırsatı varken ve oyuncu Galatasaray Galatasaray diye bağırıyorken futbolcu ile maaşta menajerlerle anlaşmışken bu adamı beklemiceksek kimi bellidesin. Bu adam normal bir transfer değil ya fırsat transferi. Ayrıca Monaco yu tebrik ediyorum bizimkilere yöneticilik dersi veriyorlar. Adamlar oyuncu alırken Falcao yu bile kullanıyordur. Bu fiyata verirsen alırım vermezsen elimde Falcao Ben Yeder var diyorlar. Pazarlık için bile ellerinde tuttuklarını düşünüyorum. Gitmese de adamların gitmedi diye üzüleceğini sanmıyorum. Korkmuyor muyum evet korkuyorum acaba yine olmazsa, yönetimden korkmuyormuyum onca güzel yaptıkları şeye rağmen tırsıyorum aklıma yaz dönemi dönem arası geliyor. Ama dönem arası bile 10 forvetle temastalardı. Yüzde bir ihtimal varsa başka forvetlerle de görüşüyorlardır. Ama verecekseniz verin vermeyecekseniz küstüm oynamıyorum başka forvet mi yok diyeceğin bir topçu değil bu adam. Son saniye kadar gerekirse beklemen gereken bir adam. Ama şunda haklısınız hepimizin gazı kaçtı. Keşke hiç duyurmasalardı. Kimse de heyecan kalmadı psikoloji gitti ama bunun Falcao ile alakası yok. Bu transfer bitse de bitmese de yönetimin hataları var ama son kez söylüyorum Falcao transferi son saniyeye kadar kovalanabilek bir transferbunlar 3 aydir ot icip kafayi mi buluyorlar ilerizekali kardesim
sen gelecek sezon sampiyonlar liginde oynayacak bir takimsin, ona gore planlarini cizersin
100 milyon avro butcen yoksa git cesitli forvetlerden bir liste yap ona gore kiralayabildigin forveti kirala.
bedavayi birak hic almazsak elaleme rezil olacagiz. biraz becerikli olup bu isi bir kac hafta once halletmeliydik
bunlari savunacaksin diye sekilden sekile girmen, ne bileyim, biraz aptallik
@Musap Aydinli bu gorevı basarıyla yerıne getırırsen smod olucakmıssın musabEvet üyeliğimi açtım ben ÖZCİMBOMluları görelim
Bu kadar sacma bi mantik olabilir mi adam gelmek istiyor ve bu paylasimlarla klubu zorluyor bosta bi oyuncu degil nasil kendi bildigine gelecekEğer gelmeyeceksen ve bizim böyle duygularimizla oynuyorsan senin de Allah belani versin
![]()
Sponsorumuz yok halen farkında mısınız.?
Demek ki bizim Zeki'nin dediği doğru. Ciddi ciddi belgeler var imzalı bir şekilde. O zaman Monaco mermiye kafa atıyor şu anda.Zeki Uzundurukan Marca'ya mı transfer oldu..
Evet üyeliğimi açtım ben ÖZCİMBOMluları görelim
Ne diyo gene bu manyak
seni beklemis resmen .d