- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Şuan eksi 1.5 milyon eurodayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem Apo dedi, hem Sinan Engin bir şeyler kıvırdı Cumartesi günkü Beyaz Futbol'da. Zeki de bunu dedi. Bunlar bana da hiç güven vermiyor. Ama herkes böyle diyor. Aynı zamanda artık yabancı kaynaklarda da bu haber çıkıyor. Demek ki gerçeklik payı var. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Şu Falcao-belge olayı bayaa uydurma gibi geldi bana.![]()
Çok oyuncu gördüm bunun kadar taraftarı birbirine düşüren bir oyuncu görmedim. Beni bile kendi kendimle kavga ettiriyoren azindan belhanda gitsin Adam akilli 10 nummaraya dogru dürüst oyunu yönlendiren oyuna hakim biri gelsin gol atan attiran
Bjk en doğru transferleri yapan takım bence eğer Batshuayi de alırlarsa. Çok para da harcamadılar keza.
Hem Apo dedi, hem Sinan Engin bir şeyler kıvırdı Cumartesi günkü Beyaz Futbol'da. Zeki de bunu dedi. Bunlar bana da hiç güven vermiyor. Ama herkes böyle diyor. Aynı zamanda artık yabancı kaynaklarda da bu haber çıkıyor. Demek ki gerçeklik payı var. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Demekki hocamız istediği ışığı görmemiş değilse bunun başka açıklaması olamaz.Yapılan anlaşmaya göre Union Deportiva Almeria Kulübü satın alma opsiyonunu kullanır ve ileride oyuncunun satışını gerçekleştirirse, satış karının %20'sini Şirketimize ödeyecektir.
Orada bile rütbe ha?
xddddddddddddddddd vallah cok iyi geldi bunlara .dMusap ana avrat gitti monacolulara shshsnam
Ne diyo gene bu manyak
Şuan eksi 1.5 milyon eurodayız