Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Mevzileri bırakmak yok adamlarını forumu bastık olumlu haberler gelmeye basladi biraz daha dayanırsak sabaha kap gelir 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Reyisin fotosunu paylaştım ban yedim, harbi kıskanıyorlar reyizi![]()
monaco haksız diyen yok ki apoya sövüyo herkes zatenMonaco hakli
Fegulinin son senesi,Aston villa sportif direktörü bizi es geçip feg ile anlaşıp resim çektirdiğini düşünün.klup olqrakta paraya ihtiyacınız yok
Ne düşünür ne soverdiniz?adamlar Killik yapıyor bariz
Onlardan izin almadan böyle bir görüşme olması imkansız. Onlar izin verdiği için görüşmüşüzdür. Yoksa kim bu kadar uğraşsın olmayacak bir hayal için.Monaco hakli
Fegulinin son senesi,Aston villa sportif direktörü bizi es geçip feg ile anlaşıp resim çektirdiğini düşünün.klup olqrakta paraya ihtiyacınız yok
Onlardan izin almadan böyle bir görüşme olması imkansız. Onlar izin verdiği için görüşmüşüzdür. Yoksa kim bu kadar uğraşsın olmayacak bir hayal için.
23 agustos 2019 monaco forum ziyaret sehidi olarak anılacaksın
Ben o kadar küfür ettim. Günlük yazma limitiniz doldu dedi sadeceMonaco forumundan ban yedim yazıklar olsun. Puan durumunu attık diye ban attı hainler.
Reyizin fotosuna bile tahammülleri yok dış mihrakların23 agustos 2019 monaco forum ziyaret sehidi olarak anılacaksın
Monaco hakli