Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şu forum basma işi az da olsa moralimi düzeltti emeği geçenlere teşekkürler :)

ahaa oranın shutcusu ;D

1566513628409.webp

Onlardan izin almadan böyle bir görüşme olması imkansız. Onlar izin verdiği için görüşmüşüzdür. Yoksa kim bu kadar uğraşsın olmayacak bir hayal için.
İşin içinde apo olunca hiç sanmiyorum.falcao nun yerine adam alınca birakicaklar dendi,yerine adamın yedeği geldi gicikligina vermiyorlar işte.

Ayrica,biz bu masalları çok dinledik
IMG-20190822-WA0039.webp

monaco forum admını msj atmıs

Yirmi Türk insanını gece yarısından sonra kovmak zorunda kalmam kesinlikle en sevdiğim aktivite değil.
Bunu yapmaktan hiç hoşlanmıyorum, her şeyden önce, weneedFalcao gibi bir hesap olduğunda, endişelenmeyin, birçok kişi spamcı, hakaret, tehdit ettiğinde (bıçağı olmayan adam?) Ve bir senin küçümseme hayır.
Tartışmaya gelmek isteyen tüm Türklere, sadece Fransızca veya İngilizce olarak ve nezaketle. Diğerleri için, seni şimdi serbest bırakacağım, Rus botları arasında ve senin yapacak yetkim var.

musap gibi saygılı, efendi, hayatında hiç kufur etmemiş ( belki salak falan demiştir birine ) bir insanı bile çileden çıkardı bu transfer.Kınıyorum monacoyu ne diyeyim!!!

İşin içinde apo olunca hiç sanmiyorum.falcao nun yerine adam alınca birakicaklar dendi,yerine adamın yedeği geldi gicikligina vermiyorlar işte.

Ayrica,biz bu masalları çok dinledikEkli dosyayı görüntüle 57426
Gıcıklığına olduğu doğru baya varoş çıktı herifler. Para istiyorlarsa para desinler ama 40myi tak diye çıkaran adamlar 3m için böyle yapmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt