Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam nasil yok bir sürü yabanci var dışarı giden hadi onu gectim sirf bize Diagne Donk gibi yabancilari sattilar düşük paraya alıp. Bedavaya Babel i aldilar 2.5 a arabistana sattilar kasimpasa zamani.

Bugün Doukara Arabistana gitti mesela. Yine 1 ay önce Malatya Aleksic i 4m a satti. Trezeguet 10m a gitti. Alanya uruguayli cocugu satti bu sene mesela.

Yine geçen sene Malatya 2 yabancidan 3.5m kaldırdı. Aksihar 34 yasindaki Seleznov dan bile para kazandi. Bursa ekong u satti 3.5m a.

Yani say say bitmez ve bu adamlarin çoğu cok düşük maliyetlere geldi. Hem takima katki verdi hem para kazandirdi.

Önceden ne olurdu Türk oyuncu kendini 4 maça saklardı. Büyüklere karşı iyi oynarsa herkesin dibi düşerdi. Simdi adamlar 6-8 arasi pozisyon için kapışıyorlar mali acıdan hem para gelsin hem adamlara teklif gelsin diye.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aman be renktaş. 2,5-3 milyonlar bir şey değil. Pazarlamaktan kastım eskiden Kayseri'nin, Gaziantep'in, şimdi Kasımpaşa'nın Diagne ve Trezeguet(sen de yukarıda yazmışsın zaten) ile yaptığı olay. 2,5, 3 milyonu yabancı sınırı varken de satarsın zaten ama 8-9-10 milyon euroya Kasımpaşa yapabiliyor bu işi sadece. Ama yabancı sınırı gelse Taylan Antalyalı 5 milyon euro en basitinden. Mert Çetin 7 milyon euro Türkiye içine. Vedat 9-10 milyon euro. Emre Akbaba ve Deniz Türüç en az 8-9 milyon euro.

Sezona forvetsiz girersek, geçen sene ki gibi toparlamamız çok zor görünüyor. Muhakkak forvet alıp sonra Diagne'yi satmalıyız. Yoksa Diagne kalmalıdır.

Diagne 4.5 mliyona imza attı.13 milyon bonservis. Hadi bu sefer doğru çıksın lütfen
son yıllarda satışlarımız bu yönetimle iyi bence 16 m euro ndyaye ozan kabak 11 m euro 4.5 m euro fernando hatta ismini unuttum trabzondan dursunun son kazığı vardı sağ bek onu bile 2 m euroya sattık ben ümitliyim hala diagne satısından bakalım

Dakarprivee - Suudi Arabistan'daki Club Al Nasr, Senegalli forvet Mbaye Diagne için 4,5 milyon avro (3 milyar) açıkladı. Dahası, L'Observateur gazetesinin haberine göre, İstanbul kulübü zaten 13 milyon avro (8,5 milyar FCFA) transfer için Suudi eğitimiyle bir sözleşme imzaladı.

1566519135055.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt