Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon Suudi ligindeki en pahalı transfer eski Benfica'lı Carrillo'ymuş. Al Hilal 9.20 milyon euroya almış. Gerçi geçen sezon 4 milyon euroya kiralamışlar bu sezon opsiyonu kullandılar herhalde.

Gomis'i de bir hafta kala satmıştık. Beyler geçen sezonun dejavusunu yaşamaya hazır mıyız.? Bizimkiler bir haftada forvet falan alamaz.

Bir de Al Nasr transfermarkt değeri 700k olan bi forveti 5.2 milyon euroya almış bu sezon. Neden bi kazık daha yemesinler ki

Gomis'i de bir hafta kala satmıştık. Beyler geçen sezonun dejavusunu yaşamaya hazır mıyız.? Bizimkiler bir haftada forvet falan alamaz.

Tahminim öyle olmaz.

10-12 arası sarsak. Ffp de sanırsam +7-8 m olacaz.

3-4 falcao verip , 3-4 arasida kiralama yaparlar niasse olmasın Şükrü nzonzi öncesi oraya gitmişti. Belki bir bek satarız orayada alabilirler.

Ula nagatomo , diagne out olsa.

Niasse ve falcao gelse. :-)

Bi ara Ahmed musa ayrılacak haberleri vardı. Musa gidiyorsa olabilir.

Kolarovu roma yollamaktan vazgeçti ve sozlesmesini 1 yil daha uzatacakti en son galiba. O yüzden olmaz yani

neyse forumu kapatıyorum. temizlik işi bende bu gece. :) sabah da falzaoyla kahvaltıda transfer sürecini konuşurum. öğlen sizi bilgilendiririm. allah rahatlık versin renktaşlar. :berkan:

artık ayakta uyuyorum yeter bu kadar haber kovalama.

Kolorav u alsak ya:-) Roma ile iyiyiz. Adamlar fenere adam vermemek için yemin etmişler.

Diagne sat. Falcao ve kolarov al.

Forvet , stoper,sol bek aynı anda bitiririz:-)
Bence kardeş biz bir huzurevi açalım bunlarla.:)
Diagne marabası satılırsa Falcao,Mehmet Özcan ve bir scout forvet transferi olsun bitsin. Bekleri de değiştirmek lazımdı ama seneye kaldı.

Bu hafta galibiyet alamazsak ve Falcao açıklanmazsa maç gününe kadar n'olur bilemiyorum. Ama hiç hoş şeyler olmaz

bu arada profil fotomu değiştirmeden falcao gelmeyecek galiba. Hayırlı olsun şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt