Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kardeş biz bir huzurevi açalım bunlarla.:)
Diagne marabası satılırsa Falcao,Mehmet Özcan ve bir scout forvet transferi olsun bitsin. Bekleri de değiştirmek lazımdı ama seneye kaldı.

Niye huzur evi oluyor. Nagatomo da genç degilki, kolarov ağlatır ortalığı. Defansif lider olur. Stoper de oynar. Bu saatten sonra bilmediğin isimlere gidemezsin. Yönetim diagneyi satarsa, kafayı çizer alır belli olmaz. Devre arası veya sezon sonu en az 2_3 oyuncu satma potansiyelimiz var. Amaç sağlam gitmekmi bu sene yoksa ffp varken başarı için takım mi kurmak.

Hayal dunyasindayim şu saatte ama. Stopere para vereceğine git al 3-4 verip bonservisleri. Elde de 1-2 milyon kalır.

Maaş bütçesi çok iyi bence şu anda.

İdealist olmamalı bu senede başarı hedefi ekonomi iyi değil ve ffp var hala.

Niye huzur evi oluyor. Nagatomo da genç degilki, kolarov ağlatır ortalığı. Defansif lider olur. Stoper de oynar. Bu saatten sonra bilmediğin isimlere gidemezsin. Yönetim diagneyi satarsa, kafayı çizer alır belli olmaz. Devre arası veya sezon sonu en az 2_3 oyuncu satma potansiyelimiz var. Amaç sağlam gitmekmi bu sene yoksa ffp varken başarı için takım mi kurmak.

Hayal dunyasindayim şu saatte ama. Stopere para vereceğine git al 3-4 verip bonservisleri. Elde de 1-2 milyon kalır.

Maaş bütçesi çok iyi bence şu anda.

İdealist olmamalı bu senede başarı hedefi ekonomi iyi değil ve ffp var hala.
Takımda kıyamet gibi yaşlı var. Bize genç dinamik adamlar da lazım. Falcao gelirse şu Eleke’yi denemek lazım.EsEs’ten de Mehmet Özcan’ı almalıyız.

Tahminim Diagne satılır Falcao alınır olursa bir tane de forvet kiralanır ve Mehmet Özcan yada Taylan alınır. Kalan parayla devre arası beklerden biri değişir.
Gerçi yaz dönemi +da olunca kışın kullanılabiliyor mu bilmiyorum
Beklentim Falcao + Samatta tarzı bir forvet + Mehmet Özcan. Ama beklentimin gerçekleşmeyeceğini biliyorum 8 9 gün kala 2 iyi forvet alamayız çok zor

Takımda kıyamet gibi yaşlı var. Bize genç dinamik adamlar da lazım. Falcao gelirse şu Eleke’yi denemek lazım.EsEs’ten de Mehmet Özcan’ı almalıyız.

Yaşlı dediğin kim var. Yaş ortalaması yuksek. Ffp varken gençleşme olmaz. Çünkü deneme yanılma yapamayacak durumdayız. Burda önemli olan maaş anlamında fazla ucmamali.

Bence hedef yine başarı.

Muslera

Linnes-lyundima-marcao-kolarov

Nzonzi ---------seri----------

Feg-----belhanda-babel
_-___falcao----

Emre mor,Şener,mariona,donk,adem,Atalay,Mustafa kapı,Jimmy,Emre akbaba,selcuk

Niasse 86 senedir b planimiz bi türlü uygulanmadı a planindan g planina falan atliyoruz hep bari bu sene o sene olsun

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Yaşlı dediğin kim var. Yaş ortalaması yuksek. Ffp varken gençleşme olmaz. Çünkü deneme yanılma yapamayacak durumdayız. Burda önemli olan maaş anlamında fazla ucmamali.

Bence hedef yine başarı.
Selçuk
Muslera
Mariano
Nagatomo
Babel
Jimmy
Adem Büyük
Falcao(Gelirse)

Bunlar hep 30 yaş üstü. Futbol da yaş olayı önemli. Bide buraya gelenler kendilerini zaten salıyorlar. Bize bi kaç tane Luyindama ve Marcao gibi genç lazım. Sonrasın da gelen Falcao gibi yaşını almış ama profesyonel adamlar sıkıntı olmaz. Veya istediğin Kolarov gibi adamlar sıkıntı olmaz. Ama bizim durum şuanda bu. Yukarda yazdıklarımdan Muslera ve Falcao(Gelirse) hariç hepsini yollamak lazım.

Eğer haber doğruysa Diagne 13 e falan giderse, inşallah anında yerine geleni açıklarlar. Falcao da gelirse orta sahaya ve defansa yerli gelir herhalde. Topalı da araya sıkıştırıp açıklayabilirler gibime geliyor.

beyaz futbol ekibinin adam mısın filmini iyi görüntü kalitesi ile nereden izleyebilirim

torrent filan bulamadım

yardımcı olabilirmisiniz

teşekkürler

Vay be,nöbette de enerji bitmiş.iki saattir tek mesaj girilmemiş.sessizliği bu sabah ben böleyim :) günaydın renkdaşlar.,murphy kanunları işlesin,tam umudu kesip vazgeçtiğimiz anda gelsin el tigre.jagne de giderse ,bütün nöbet yorgunluğumuz geçer yeminle.bu gün bunların yaşandığı bi gun olsun:hat::hat:

Drogba transferi yanlış hatırlamıyorsam telekomdaki beşiktaş maçından birkaç saat önce açıklanmışti herkes sneijderi izlemek için beklerken bir anda drogba müthiş olmuştu.Şimdi de konya maçından önce Falcao açıklanırmıki?

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt