Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sanki Fenerbahçeden değil de Guardiola'nın Barçasından bahsediyorsunuz. Bir durun forumun yarısı Falcao derdinde geri kalanı Fenerbahçe güzellemesi yapar zaten Muriqi yı Hary Kane ilan edilmiş resmen

Akşam Galatasaray maçı var farkında mısınız ?

Dün aynı Fenerbahçe yi mi izledik bilmiyorum da o kadar eksiği olan bence ilk 5 arasına giremeyecek Başakşehir i son dakikada yendiler öyle aham şaham da bir oyun görmedim ben sahada Visca-Furkan filan mallık yapmasa Başakşehir çok rahat kazanmıştı maçı
Kesinlikle haklısın, ancak kötü oynarken kazanmalari, sezon başı dahi olsa iyi bir şey değil.
Mesela biz de Denizli'de en az FB'in dün oynadığı kadar oynadık. Selçuk penaltıyı atsa belki de biz de farka gidecektik Denizli'de.
Btw FB'in bu 2 galibiyetinin tek olumlu yanı sanırım, rehavete kapılıp transfer yapmamaları olur.

ışık kaan acayip fizik yapmıs lan..kalın vücutlu

Diagne gecen sene 12-13 gol falan atmıştı sanırım penaltıdan. Artık penaltıcı olmadığı için maksimum kapasitesini 17-18 gibi düşünmek lazım.
Ayrıca bizdeki performansı bir devrede 5 gol sanırım penaltıları çıkarttığımızda.

Yani öyle gol kralı olduğunu hatırlamalı gibi yorumların geçerliliği yok adamın çapı belli , ceza sahasında dönen topları falan tamamlar yine boş kaleye. Onun dışında saf saf gezinecek sahada

Şampiyonlar Ligi kadro bildirimi en son hangi gün yapılmalı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abicim şu taraftara bok atmaktan vazgecin artık. Diagne transferinde de, falcaoda da suçlular, hatalılar bellidir. Yapmayin gozunuzu seveyim. Diagneye istedigi maasi veren bir kulup olsa diagne taraftar beni istemiyor inat ettim gitmicem mi diyecek? Falcaoyla ilgili resim servis edilmese taraftar bu kdr beklentiye girer miydi? Adam gidip falcaoyu alalim diye aciklama yapiyor yaw.

Taraftara topu atıp durmayın. Diagnenin alinmasinda da hatali suclu bellidir, satilamamasinda da bellidir. Falcao transferinde ki amatorlukleri de goruyoruz ztn.
Melih kardeşim ben bütün suç taraftar da demiyorum. Bende taraftarım. Sen şu medya ortamında ya Falcao ya istifa dersen sende de suç var demektir. Albayrak’ta tabiki suçlu. O foto olayı oran olayı. Tag olayını fenerliler başlatmıştı ama bizim taraftarda destek verdi. Özellikle bu takipçisi çok olan çakallar.

Diagne gecen sene 12-13 gol falan atmıştı sanırım penaltıdan. Artık penaltıcı olmadığı için maksimum kapasitesini 17-18 gibi düşünmek lazım.
Ayrıca bizdeki performansı bir devrede 5 gol sanırım penaltıları çıkarttığımızda.

Yani öyle gol kralı olduğunu hatırlamalı gibi yorumların geçerliliği yok adamın çapı belli , ceza sahasında dönen topları falan tamamlar yine boş kaleye. Onun dışında saf saf gezinecek sahada

Yok artık, Eren kazması bile atıyordu devrede 5 gol. Gomis 3 kişiyi peşine takıp mı gol atıyordu, besleyemesek onun da sonu bu eleştiriler olacaktı. Koca GS takımı bu adamı besleyecek pozisyonları üretecek, eleştiriye buradan başlayalım

Fatih hocanın yapacağı tek bir şey var ya,
Deplasman maçlarında Selçuk İnan'i KADROYA ALMAMAK.
Hatta değil kadroya, UÇAĞA DAHİ ALMAMAK.
Resmen adam yüzünden FB havaya girdi resmen yaa.

Keşke oynatsaydı da Atalay yüzünden havaya girselerdi. Futbolu kafasında bitirmiş selçuk yüzünden 19 yaşına gelen Atalay’a fırsat gelmiyor. Selçuğa giren çıkan yok 45 yaşına kadar sözleşme teklif etsen adam imzalar parasını alır, sıkıntı olan futbolu bitirmiş adamı ısrarla kadroda tutmak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu çok güçlü değil derken ? Sivas Malatya Alanya çok iyi takımlar.

Yahu biz yeterince güçlü değiliz.Bence Anadolu klüpleri falan inanılmaz yetersiz.
Biz transfer dönemlerinde doğru yönetilsek bu ligin üzerinden geçeriz.

Normalde portekiz ve yunanistandaki gibi oradaki büyük bütçeli takımların yağtığını üç büyüklerin bizim ligde yapması gerekiyor.Ama hepsi rezalet yönetiliyor.

Bizim elimize senelerdir öyle fırsatlar geçiyorki beceriksiz yöneticiler yüzünden değerlendiremiyoruz..
geçen sene çapsız yöneticiler transfer dönemi şampiyon olmamak için elinden geleni yaptı ama başakşehir malı sağolsun..
gene aynı senaryo.Bıkmadan ,usanmadan aynı hataları yapıyorlar.

Sadece falcao gelecekse bu satten sonra kesinlikle gelmemeli.
başımızdaki yetersizler,beceriksizler defolup gitmeli.
Adam sponsorluk anlaşmasında o kadar rahat ki birde utanmadan bende doldum diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt