Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Diagne'nin bugün geçen senenin gol kralı olduğunu hatırlatması lazım.
Patlama yapacak insallah
Patlama yapacak insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle haklısın, ancak kötü oynarken kazanmalari, sezon başı dahi olsa iyi bir şey değil.Ulan sanki Fenerbahçeden değil de Guardiola'nın Barçasından bahsediyorsunuz. Bir durun forumun yarısı Falcao derdinde geri kalanı Fenerbahçe güzellemesi yapar zaten Muriqi yı Hary Kane ilan edilmiş resmen
Akşam Galatasaray maçı var farkında mısınız ?
Dün aynı Fenerbahçe yi mi izledik bilmiyorum da o kadar eksiği olan bence ilk 5 arasına giremeyecek Başakşehir i son dakikada yendiler öyle aham şaham da bir oyun görmedim ben sahada Visca-Furkan filan mallık yapmasa Başakşehir çok rahat kazanmıştı maçı
Persembeye kalmaz renktasPerşembe almaya mi gidecek şimdi abdürrahim
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler olduBir şeyler olması için bir şeyler olması lazım.
valla kusura bakmayınca diagne futbolcu falan degıl. Modern futbolda dunyada yeri yok. Kımse kusurma bakmasın. 30 degıl 40 gol atsada durum bu.
bugun 3 golde atsa bu adam arap yarım adası dısında futbol oynamamalı
30 yada 31 ağustos diye biliyorumŞampiyonlar Ligi kadro bildirimi en son hangi gün yapılmalı?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Melih kardeşim ben bütün suç taraftar da demiyorum. Bende taraftarım. Sen şu medya ortamında ya Falcao ya istifa dersen sende de suç var demektir. Albayrak’ta tabiki suçlu. O foto olayı oran olayı. Tag olayını fenerliler başlatmıştı ama bizim taraftarda destek verdi. Özellikle bu takipçisi çok olan çakallar.Abicim şu taraftara bok atmaktan vazgecin artık. Diagne transferinde de, falcaoda da suçlular, hatalılar bellidir. Yapmayin gozunuzu seveyim. Diagneye istedigi maasi veren bir kulup olsa diagne taraftar beni istemiyor inat ettim gitmicem mi diyecek? Falcaoyla ilgili resim servis edilmese taraftar bu kdr beklentiye girer miydi? Adam gidip falcaoyu alalim diye aciklama yapiyor yaw.
Taraftara topu atıp durmayın. Diagnenin alinmasinda da hatali suclu bellidir, satilamamasinda da bellidir. Falcao transferinde ki amatorlukleri de goruyoruz ztn.
Diagne gecen sene 12-13 gol falan atmıştı sanırım penaltıdan. Artık penaltıcı olmadığı için maksimum kapasitesini 17-18 gibi düşünmek lazım.
Ayrıca bizdeki performansı bir devrede 5 gol sanırım penaltıları çıkarttığımızda.
Yani öyle gol kralı olduğunu hatırlamalı gibi yorumların geçerliliği yok adamın çapı belli , ceza sahasında dönen topları falan tamamlar yine boş kaleye. Onun dışında saf saf gezinecek sahada
Fatih hocanın yapacağı tek bir şey var ya,
Deplasman maçlarında Selçuk İnan'i KADROYA ALMAMAK.
Hatta değil kadroya, UÇAĞA DAHİ ALMAMAK.
Resmen adam yüzünden FB havaya girdi resmen yaa.
Anadolu çok güçlü değil derken ? Sivas Malatya Alanya çok iyi takımlar.