Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Infantino'ya ve tüm UEFA ekibine teşekkür ediyorum. Falcao ve ailesine, menejer Mendes'e ve Petrov'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Falcao gelmek istedi. Monaco'da bir aslan var. Güzel bir kura oldu. Herkese teşekkür ediyorum.

Yıllar geçer, yöneticiler tümüyle değişir ama transfer 'geleneklerimiz!' bir türlü değişmez nedense?!..

Ya CV si yüksek bir futbolcunun transferi haftalarca, bazen aylarca lastik gibi süner de süner; sanırsın o transfer yapılırsa UCL şampiyonluğu garanti!. Yahut transfer edilmek istenen futbolcuların ve kulüplerinin en olmadık talepleri kabul edilmek suretiyle kulübün geleceği tehlikeye atılır...

Bu durum değişmedikçe ligin Bayern' i filan olamayız. Yok Galatasaray düşmanları engellemiş de bilmem ne...Başkasının bir şey yapmasına gerek yok, biz kendi ayağımıza sıkıyoruz zaten...

Yok artık, Eren kazması bile atıyordu devrede 5 gol. Gomis 3 kişiyi peşine takıp mı gol atıyordu, besleyemesek onun da sonu bu eleştiriler olacaktı. Koca GS takımı bu adamı besleyecek pozisyonları üretecek, eleştiriye buradan başlayalım
Eren diagne’den çok daha iyi futbolcu zaten bence. İsviçre milli takımının as forvetiydi yıllarca. Tabi yaşı ilerledi artık.
Diagne konusunda bir şekilde atar algısı yanlış diyorum sadece, bir şekilde falan atamaz, açın bakın bizdeyken attığı penaltı dışı gollere, saçma sapan goller, herhangi bir golcülük yeteneği yok adamın.

Terim de bir zahmet top oynatsin bir zahmet. 1,5 senedir kollektif acidan hic bir gram ilerlemedi oyun, surekli Feghouli ve Onyekurunun bireysel performanslariyla maclari almistik. Hucum setleri, ucgenler, kisa paslasmalar bunlarin hicbirine gormuyorum. Calisilmis duran toplar zaten 3 senedir gormuyorum. Ceza sahasina girdikmi, oyuncular akillarina kaybediyorlar, napacaklarina bilmiyorlar.

Illa her pozisyona top class oyuncumu mu alalim? bu takim top oynasin diye.

Bu takimin en buyuk eksigi doymusluk ve taktiksizlikdir.

Arkadaşlar bugün maç var ve ne yazık ki izleme şansım olmayacak büyük ihtimalle biz kendi macimiza konsantre olalım başka takımların ne yaptığı bizi ilgilendirmez biz bu akşam yenersek ki kesinlikle yenmek zorundayız. evimizdeki tüm maçları almalıyız hemde eze eze transferi haftaya konuşuruz bir boşluk var gibi yönetimde takımda hatta taraftarda kimse konsantre değil gibi bu akşam statta taraftar almalı maçı .Bu TFF medya ve hakemlere karşı durmak bu sene daha zor olacak geçen sene başakşehir vardı rakip bu sene tescilli sikeciler var dikkatli olmalıyız ..

Varmaya ne gerek var görünen köy işte. Camia bütünleşmesinden bahsediyorum yapılan yanlışlar var

İşte en önemlisi camia bütünleşmesi.Yöneticilerin potansiyeli harekete geçirmesi.
Bu kenetlenme olursa bu taraftarın karşısında kimse duramaz.O zaman bak storelarda falan nasıl rekorlar kırılıyor.

Ama başımıza gelen adamlar senelerdir malesef bu bütünleşmeyi tam anlamıyla gerçekleştiremediler ve potansiyeli harekete geçiremediler.
Transfer dönemleri olsun, klübün haklarını koruma noktasında olsun , sponsor bulma noktasında olsun o kadar basit hatalar ve yetersizlikler yapılıyor ki taraftara o güveni veremiyorlar.
Mesela geçen sene rezil bir transfer dönemi geçirmişsin.Ne aksiyon aldın..Hiçbirşey..O kadar rezilliğe rağmen hala albayrak ikinc başkan ve tek sorumlu.Galatasarayın menfeati önemi değil mi burada.
Bunun giibi bir çok basit hata...

Neden bukadar olumsuz hava var anlamiyorum , Falcaoda gelirse bizim kadro ligin 2 gomlek ustunde.
Aksam maci kazanacagiz ve puan farki 3 olacak ligin ikinci haftasinda.

gorende zannederki 10uncu hafta ve biz 9 puan gerideyiz,

Eren diagne’den çok daha iyi futbolcu zaten bence. İsviçre milli takımının as forvetiydi yıllarca. Tabi yaşı ilerledi artık.
Diagne konusunda bir şekilde atar algısı yanlış diyorum sadece, bir şekilde falan atamaz, açın bakın bizdeyken attığı penaltı dışı gollere, saçma sapan goller, herhangi bir golcülük yeteneği yok adamın.

Kusura bakma renkdaş, eren hayatı boyunca leşti, bize gelmesini de hiç istemedim. İyi dediğin adam kariyerinde 15 gol yapamıyorsa en azından ya orta sahaya destek oluyordur, ya savaşçı presçidir, ya kafa topu indiriyordur, top dağıtıyordur, bunda hiçbir vasıf yok. Yani Eren Muriç gibi oynasa ve 10 gol atsa kimse bişey demez. Senede 1-2 rovöşata golü attı diye golcü olunmuyor. Bütün kusurlarına rağmen diagneyi erenden düşük görmen absürd olmuş kusura bakma

2 sene önce ücüyle birden yarisiyorduk, peki sonuc ne oldu?
Bunlari gectim adam 9 denemeden kac kere sampiyon oldu?
Hadi bunuda gectim bunlar kac gündür kimle ugrasiyor? Yok efendim aldigi tazminat falan diye?
Söyle yazarak komik olmayin, böyle bir adam neyin farkinda olacak???
Biri birseyin farkinda olacaksa oda „bizi Fatih Terim hegemonyasindan kurtarin“ diye zirliyanlardir...
Bizle ve hocayla hiç olmadığı kadarıyla ugrasacaklarini ben hazirandan beri söylüyorum bizzat yöneticilerinin talimatları var Galatasaray'ı ve terimi tahrik etmek üzerine konuşacak herkes diye
Yönetim çok pasif kalıyor çoğu zaman medyadan veya fenerden saldırı geliyor ama yönetimden ses yok hoca kendini savunmaya uğraşıyor
Lakin bu sene benim gördüğüm hem taraftarda hem takımda bir kibir var biz nasıl olsa bu işi yapsriz gibi bu çok tehlikeli hoca tabiki farkındadır
Özetle bu sene Ali'nin kader yılı ya batacak ve bırakacak yada sampiyob olacak bunun için hakemler medya her koldan bize saldiracaklar
Pasif kalmazsak yine bozariz bu oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt