Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün hızlı kanatlar ile oynamaliyiz donk seriye seri aralara bırakıp içerdeki oyuncu cagne ile bulusturmali yada direk kaleye gitmeli onyekuru bu yüzden iyiydi emre mor ile olur mu bu iş gorecegiz ilk yarım saat işi bitirmeliyiz

Bir mağlubiyet üstüne m.topal KAP olursa buralar alev alır.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

gecen sene Modeste olmayınca son anda Love’a bile teklif yapmıştık , bu kezde Falcao olmayinca Mevlut erdince teklif yapacagiz

Kusura bakma renkdaş, eren hayatı boyunca leşti, bize gelmesini de hiç istemedim. İyi dediğin adam kariyerinde 15 gol yapamıyorsa en azından ya orta sahaya destek oluyordur, ya savaşçı presçidir, ya kafa topu indiriyordur, top dağıtıyordur, bunda hiçbir vasıf yok. Yani Eren Muriç gibi oynasa ve 10 gol atsa kimse bişey demez. Senede 1-2 rovöşata golü attı diye golcü olunmuyor. Bütün kusurlarına rağmen diagneyi erenden düşük görmen absürd olmuş kusura bakma
Düşüncelere saygılıyım ama diagne eren’den iyi demek duygusal bir yaklaşım diye düşünüyorum.
Bence bir forvetteki en önemli özellikler, bitiricilik, hava topu alma, top kontrolü, motivasyon ve güç. Bu 5 özellikten güç hariç diğer 4’ünde Eren önde.

gecen sene Modeste olmayınca son anda Love’a bile teklif yapmıştık , bu kezde Falcao olmayinca Mevlut erdince teklif yapacagiz

Bence Mevlüt ve Mehmet Topal transferleri hazirdir bile. Onlari anca iyi bir oyuncuyu kapa bildirirlerse bildirecekler bence. Götleri korkuyordur onlari star transfersiz kapa bildirmeye.

1 adama 1 aydır gün aşırı teklif mi yapılır arkadaş.. fm de bile sözleşmesi bitecek adama 2 teklif yaparım kabul etmezse 3. de koyarım listeye sg derim, biraz gururlu haysiyetli olun , bırakın ulan adamı !!

Fegh oynamayacak mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevlüt ve Topal kap gelirse sinirden ne yaparım bilmiyorum. İsterse Banega ve Falcao transferi üzerine gelsin

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Düşüncelere saygılıyım ama diagne eren’den iyi demek duygusal bir yaklaşım diye düşünüyorum.
Bence bir forvetteki en önemli özellikler, bitiricilik, hava topu alma, top kontrolü, motivasyon ve güç. Bu 5 özellikten güç hariç diğer 4’ünde Eren önde.

Eren ve Hava topu: arkası bomboş saha olduğu halde topu arkaya aşırtmak
Eren ve top kontrolü: bakınız, kaval kemiğiyle top kontrolü.. neyse renkdaş uzatmayayım, ama bu konuda duygusal değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt