Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok ciddiyim son güne kalmadan gidin Niasseyi felan alın

Galatasaray camia olarak bu başlangıcı hak etti. Yaz boyu ne yönetimden, ne teknik ekipten doğru düzgün açıklama gelmedi. Adem, Jimmy'i falan dünya yıldızı olarak tanıtıldı ve uzun süre beklemeye geçildi. Diagne takım yapısına uygun değilken ve 30 gollü gol kralıyken satılamadı. Transferler kampa beklenirken lig başlamadan bir hafta önce geldiler, takımla beraber hazırlanamadılar. Tüm bu olumsuzluklar yetmemiş gibi yönetim Falcao beklentisine itti taraftarı. Diagne'den memnun olmayan taraftar Falcao hayalleriyle kendini yedi bitirdi. Sezon öncesini böyle geçirirsen bu başlangıcı hak ediyorsun demektir.

Yine de ligin en olgun futbolunu Galatasaray oynuyor gibi geliyor bana. Skorlardan bağımsız, oyun olarak söylüyorum. Bu takım mental olarak hazır olsun ligde üst düzey futbol oynar dedirtiyor. Birkaç takviye ve takımın birbirine alışmasıyla skora yansıyan oyun izleriz. Umarım bu süreç çok geç olmaz.

Dünkü maçtan biraz yeni oyunculara bakacak olursak

Babel net iyi transfer bu sene geçen sene onyekurunun verdiği skor katkısından bile fazlasını verebilir ki bu net belli

Nzonzi ligin üstünde topçu babelin gölünün asistini yaptı çok güzel top attı oyunu iyi okuyor iyi pas dağıtıyor ve oyunun iki yönünde de aktif oynaması çok güzel

Seri konusuna gelecek olursa biraz savrukluk mu var ne anlam veremediğim bişey var ama belkide takıma daha tam alışamamasıda etkili olabilir
Pas oyununda fazla hata yaptı ama çok hızlı düşünmesi ayağında çok oyalamadan seri şekilde oynaması çok güzel olacak ama biraz zaman lazım

Genel olarak da bakarsak takımın bir kaç hamleyle beraber 7. 8. Haftadan sonra gümbür gümbür geleceğimizi düşünüyorum

Nzonzi transferinden sonra Galatasaray'ın Joao Mario için de hamle yaptığını, ancak Joao Mario'nun Lokomotiv Moskova'ya yakın olduğunu yazmış. Oyuncunun birkaç saat içinde Rusya'da olması bekleniyormuş.

BEN ARFA'YA NEDEN HALA TEKLİF YAPMIYORUZ

Marchisio ne durumda, bayağıdır top oynamıyor galiba?

Babel net iyi transfer bu sene geçen sene onyekurunun verdiği skor katkısından bile fazlasını verebilir ki bu net belli

Nzonzi ligin üstünde topçu babelin gölünün asistini yaptı çok güzel top attı oyunu iyi okuyor iyi pas dağıtıyor ve oyunun iki yönünde de aktif oynaması çok güzel

Seri konusuna gelecek olursa biraz savrukluk mu var ne anlam veremediğim bişey var ama belkide takıma daha tam alışamamasıda etkili olabilir
Pas oyununda fazla hata yaptı ama çok hızlı düşünmesi ayağında çok oyalamadan seri şekilde oynaması çok güzel olacak ama biraz zaman lazım

Genel olarak da bakarsak takımın bir kaç hamleyle beraber 7. 8. Haftadan sonra gümbür gümbür geleceğimizi düşünüyorum
3 Pas hatası var sadece Seri'nin. Takım oturunca daha rahat oynayacaktır.

Böyle mantıklı yorumların bu forumda hala varolması beni mutlu ediyor

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın Konya ile 1-1 berabere kalması aldatıcı olmasın. Maçın gole kadar olan bölümünde Galatasaray’ın oyunu nasıl kontrol ettiğini gördük. Futbol oynuyorsunuz ve 1-0 yeterli olmuyor." (DHA)

Hakli

Dünden beri dediğim bu işte rtaş. Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var. Dün kimse diğerinin ne yapacağını bilmediğini gözlemledim. Umarım haftaya kayseri yener milli maç arasına moralli gideriz. O moralle bu ara bizim için mükemmel olur. Bu takıma sadece sabır lazım. Ve tabiki 4 tane transfer lazım. Hücumcu bi sol bek, falcao, yedek stoper ve ortasaha şart

Dünden beri dediğim bu işte rtaş. Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var. Dün kimse diğerinin ne yapacağını bilmediğini gözlemledim. Umarım haftaya kayseri yener milli maç arasına moralli gideriz. O moralle bu ara bizim için mükemmel olur. Bu takıma sadece sabır lazım. Ve tabiki 4 tane transfer lazım. Hücumcu bi sol bek, falcao, yedek stoper ve ortasaha şart
dün 4 yeni isim beraber oynadı.seri,nzonzi,babel,emre mor ve forvetsizdik.marcao ve belhanda yoktu.donk yerinde oynamadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt