Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneden bu zamana en temel bölge olan merkez ortasaha komple değişmiş oyuncular yeni yeni benimsiyor panik yapılacak bir durum yok.

Ersunun takımı 6 hafta sonra disiplinsizlikten döküldüğünü göreceksiniz.Büyütmeyin gözünüzde luiz Gustavo geliyormuş şampiyon olacaklarmış bunlar o bölgeye 3 sezondur min 8 milyon Euro yıllık harcama yapıyorlar futbol durumları ortada.bir cacık olmaz

marcao,belhanda,falcao 3 eksik diye bakarsak,diagneden ötürü de 10 kişiydik.
Ben en çok karşı çıkanlardan biriydim vedata ama madem böyle adamı scout ekibi davala hasan şaş hiç mi futboldan anlayan adam yok şu adamı kaçırdık. Adamda top saklama var top dağıtma var son vuruşları fena değil daha ne olsun.

2 gündür etrafta fener formalı adamlar goruyorum. Heriflerde nasıl açlık varsa 2 galibiyetle formayı giyip cıkmıslar dısarı

Geçen seneden bu zamana en temel bölge olan merkez ortasaha komple değişmiş oyuncular yeni yeni benimsiyor panik yapılacak bir durum yok.

Ersunun takımı 6 hafta sonra disiplinsizlikten döküldüğünü göreceksiniz.Büyütmeyin gözünüzde luiz Gustavo geliyormuş şampiyon olacaklarmış bunlar o bölgeye 3 sezondur min 8 milyon Euro yıllık harcama yapıyorlar futbol durumları ortada.bir cacık olmaz
10 tane ortasahaları var hala önlibero peşindeler jailson ve emreye ragmen

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın Konya ile 1-1 berabere kalması aldatıcı olmasın. Maçın gole kadar olan bölümünde Galatasaray’ın oyunu nasıl kontrol ettiğini gördük. Futbol oynuyorsunuz ve 1-0 yeterli olmuyor." (DHA)

Hakli
Klasik rakip TD ters gazı. Bırak bu işleri hiko. Ellerini ovuşturduğunu biliyoruz.

EC5ecrzWkAEbJ9t.jpg

Edit:Fotoğraf eski düz koşulara başladığı haberi var.

Fener her sezon merkez ortasahaya adam alıyor Appiah’dan beri o bölgeyi kapatamadılar.çünkü hep ego transferi yapılıyor sportif bir bakış yok.

Trabzon desen sıfır vizyon.Sturridge transferinde basın toplantısında başkan köy muhtarı gibi tavırlarıyla 8 hafta sonra hamsi yasak size lahana yiyin diye soyunma odasına girer.bir cacık olmaz

Dün yediğim gole bakıyorum nerdeyse takımca ceza sahası içindeydik ama ortadan geldiler ve golü buldular.Biz ise hep kanatlardan gelmeye çalışıyoruz.Halbuki orta kalitesi yerlerde ,yumuşak ve görmeden atılan ortalarla zaten çokta etkili olmayan forvete nasıl gol attıracağız.Fegholinin girdiği gibi pozisyonlarla kenarlardan gelsek tamam ama artık ortadan da hücum etmeliyiz.Nagotomo ve Babel dışında şut atmayı düşünen oyuncu göremedim dün sahada.Etkili ortalar gelmezse, dönüşünde tamalanabilecek şutlar atılmazsa Falco da gelse işimiz zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt