Tuğrul Pehlivanlı
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 152
- 72
- 988
forvet gelmeden mi? ya da kim gidecek?yabancı bi ortasaha daha gelecek bence.kanat veya merkez ortasaha olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forvet gelmeden mi? ya da kim gidecek?yabancı bi ortasaha daha gelecek bence.kanat veya merkez ortasaha olabilir.
Ben en çok karşı çıkanlardan biriydim vedata ama madem böyle adamı scout ekibi davala hasan şaş hiç mi futboldan anlayan adam yok şu adamı kaçırdık. Adamda top saklama var top dağıtma var son vuruşları fena değil daha ne olsun.marcao,belhanda,falcao 3 eksik diye bakarsak,diagneden ötürü de 10 kişiydik.
diagne gider işteforvet gelmeden mi? ya da kim gidecek?
10 tane ortasahaları var hala önlibero peşindeler jailson ve emreye ragmenGeçen seneden bu zamana en temel bölge olan merkez ortasaha komple değişmiş oyuncular yeni yeni benimsiyor panik yapılacak bir durum yok.
Ersunun takımı 6 hafta sonra disiplinsizlikten döküldüğünü göreceksiniz.Büyütmeyin gözünüzde luiz Gustavo geliyormuş şampiyon olacaklarmış bunlar o bölgeye 3 sezondur min 8 milyon Euro yıllık harcama yapıyorlar futbol durumları ortada.bir cacık olmaz
Klasik rakip TD ters gazı. Bırak bu işleri hiko. Ellerini ovuşturduğunu biliyoruz.Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın Konya ile 1-1 berabere kalması aldatıcı olmasın. Maçın gole kadar olan bölümünde Galatasaray’ın oyunu nasıl kontrol ettiğini gördük. Futbol oynuyorsunuz ve 1-0 yeterli olmuyor." (DHA)
Hakli
orası kesin.stoper de gelecek.Muhtemelen yarına açıklama yaparlar ben bir orta sahanın daha alınacağını düşünüyorum
Abdürrahim albayrak istifa
Onun olması için forvet rotasyon oyuncununu yerliden yana kullanman gerekiyor,Diagne-Mevlüt veya Falcao-Mevlüt olabilir.Böyle yapılacaksa yabancı hakkı 8 numara veya sol açıktan yana kullanılır.yabancı bi ortasaha daha gelecek bence.kanat veya merkez ortasaha olabilir.
Valla hocanın dediğine göre kesin ama bu yönetime güvenmiyorum çapları belliorası kesin.stoper de gelecek.