- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Çok ciddiyim son güne kalmadan gidin Niasseyi felan alın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
panik transferi yapamıyacak kadar aciz ve beceriksizlerPanik transferleri yükleniyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 Pas hatası var sadece Seri'nin. Takım oturunca daha rahat oynayacaktır.Dünkü maçtan biraz yeni oyunculara bakacak olursak
Babel net iyi transfer bu sene geçen sene onyekurunun verdiği skor katkısından bile fazlasını verebilir ki bu net belli
Nzonzi ligin üstünde topçu babelin gölünün asistini yaptı çok güzel top attı oyunu iyi okuyor iyi pas dağıtıyor ve oyunun iki yönünde de aktif oynaması çok güzel
Seri konusuna gelecek olursa biraz savrukluk mu var ne anlam veremediğim bişey var ama belkide takıma daha tam alışamamasıda etkili olabilir
Pas oyununda fazla hata yaptı ama çok hızlı düşünmesi ayağında çok oyalamadan seri şekilde oynaması çok güzel olacak ama biraz zaman lazım
Genel olarak da bakarsak takımın bir kaç hamleyle beraber 7. 8. Haftadan sonra gümbür gümbür geleceğimizi düşünüyorum
Böyle mantıklı yorumların bu forumda hala varolması beni mutlu ediyorDünkü maçtan biraz yeni oyunculara bakacak olursak
Babel net iyi transfer bu sene geçen sene onyekurunun verdiği skor katkısından bile fazlasını verebilir ki bu net belli
Nzonzi ligin üstünde topçu babelin gölünün asistini yaptı çok güzel top attı oyunu iyi okuyor iyi pas dağıtıyor ve oyunun iki yönünde de aktif oynaması çok güzel
Seri konusuna gelecek olursa biraz savrukluk mu var ne anlam veremediğim bişey var ama belkide takıma daha tam alışamamasıda etkili olabilir
Pas oyununda fazla hata yaptı ama çok hızlı düşünmesi ayağında çok oyalamadan seri şekilde oynaması çok güzel olacak ama biraz zaman lazım
Genel olarak da bakarsak takımın bir kaç hamleyle beraber 7. 8. Haftadan sonra gümbür gümbür geleceğimizi düşünüyorum
Susaeta coentrao bony(llorente) paketi yapalım. Bir de genç yerli stoper tamamdır.
Dünden beri dediğim bu işte rtaş. Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var. Dün kimse diğerinin ne yapacağını bilmediğini gözlemledim. Umarım haftaya kayseri yener milli maç arasına moralli gideriz. O moralle bu ara bizim için mükemmel olur. Bu takıma sadece sabır lazım. Ve tabiki 4 tane transfer lazım. Hücumcu bi sol bek, falcao, yedek stoper ve ortasaha şartDünkü maçtan biraz yeni oyunculara bakacak olursak
yabancı bi ortasaha daha gelecek bence.kanat veya merkez ortasaha olabilir.
dün 4 yeni isim beraber oynadı.seri,nzonzi,babel,emre mor ve forvetsizdik.marcao ve belhanda yoktu.donk yerinde oynamadıDünden beri dediğim bu işte rtaş. Bu takımın birlikte oynamaya ihtiyacı var. Dün kimse diğerinin ne yapacağını bilmediğini gözlemledim. Umarım haftaya kayseri yener milli maç arasına moralli gideriz. O moralle bu ara bizim için mükemmel olur. Bu takıma sadece sabır lazım. Ve tabiki 4 tane transfer lazım. Hücumcu bi sol bek, falcao, yedek stoper ve ortasaha şart
Transfer beklemiyorum bile bu capsiz yonetimden benPanik transferleri yükleniyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi