Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca diyelim diagne araplarla foto çektirdiği için zorluk çıkardığımızı düşünsenize transferinde, ki elimizde 252636 tane forvet varken..
Bu foto işinin transferi zora soktuğuna da zerre inanmıyorum şahsen. Aaa fotoo vazgeçtik mi dicekler.. maaşından kurtulmak isteyenler kendileriyken şimdi göndermek istememelerini şu fotoya bağlamak saçma geliyor...

Hiç yazmayalım boş dursa daha iyiydi. Elimizdeki olmayanın bile kıymetini anlamamızı sağlıyorlar.

Muhabirlere Falcao üzerinden değil bu olaylar üzerinden yüklenmek lazım. 1 tanesi bilgi aktaramadı ya da bildikleri halde tepki olacak diye sakladılar. Şu ana kadar Falcao transferi dahil 1 kelime kötü söz söylemedim yönetime ama bu göğüs sponsoruysa yazıklar olsun cidden bakkal mı yönetiyoruz eminim başka teklifler de vardır. Bu kadar çingene pazarlığı bize yakışmıyor artık. Ne yani 5 milyon fazla aldık diye kulüp kurtuldu mu şu an ? Prestijli bir markaya çok daha azına anlaşırsın ileride bu bir referans olur istediğin fiyatı da alırsın. Hayır yani adamların reklamını biz yapıyoruz şu an 1 kere bile duymadım Terra Pizza'yı o kadar komik ki.

Hani sponsorlar kapida bekliyordu? Muazzam gelir elde edecektik? Koskoca thy ülkesinin takimina yerel ligde sponsor olamiyormu arkadas? Gidip reklam icin arjantin takimina sponsor oluyor...

Göğüs sponsoru değildir diye düşünüyorum. Eğer öyleyse tekrar düşünecem forma alma ihtimalini. Hayır formalarımı koleksiyon yapıyorum şimdi bekarız 4-5 sene sonra evlenip çocuğumuz olduğunda baba bu ne dese cevap veremem Terra Pizza ne.

Ahmet Çalıkla,Ömer Bayram fat brothersların işi olabilir

Terra Pizza göğüs Sponsor'u mu olacak yoksa kol mu?

Forumdan bi arkadaş paylaştı bunu. bahsi geçen kişi 2 saat önceden duyurmuş sponsor gelecegini bunu bildiyse göğüs dediği de doğrudur.

Yine bedavaya gittik her sponsor döneminde heves yapıyorum iyi bir sponsor için ama olmuyor...

IMG_4792.webp

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Aynen volvo samsungda yahu surada turk taraftar vardi galatasaray dye bir kulup var 3 senedir bir forvet transferini bitiremediler ama olsun biz gidelim hemen sponsor olmak isteyelim diyeceklerdi.

Senin yöneticin gidecek aşındıracak. Bir sürü teklif vardı güya en çok veren buysa digerleri kac veriyor acaba efsane marka pazarlaması
Yok boyle bir şey iste şirketlerin bilancolari iyi degil. Gel seni yönetici yapalım o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt