Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.948
- 7.448
- 1.548
Cumartesi günü törende artık Cengiz saçma sapan Pizza 4lükleri okur. "Yeme namerdin pizzasını ko aparsın kola seni"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Turkiyeye kimse gelmiyor, herkes kaçıyor ülkede kriz var dolar 6 euro 7Asil soru zaten neden Volvo Oppo Samsung gelmiyor Türkiyenin sampiyon takimina
göğüs sponsorluğu değil tabii ki..transfer nöbetine bakalım diye üye olduk diğer takım taraftarlarının saçmalıklarını okuyoruz neyse yazdığımda gitmiyor zaten bana göre değilmiş bura..Her alınan haberde nedense bende forumumuzda Galatasaraylı olmayanların olanlardan daha fazla olduğu fikri hasıl oluyor. Adam alenen resmi sitedeki haberle ilgili forma göğüs sponsorluğu yazıyor diyor, diğer bir sürü kişi de direk yönetime giydirmeye başlamış, linç etmiş. muhtemelen sadece kol sponsorluğu tarzı bir sponsorluk için bilerek isteyerek insanlar galeyana getirilmek için yanlış bilgi veriliyor.
Terra Pizza Göğüs Sponsor'u mu olacak yoksa kol mu?
terra pizzalarindan memnun kalacaksiniz. agizda cabuk dagilir. hazimsizlik sorunu yaratmaz. gece tuvallete cikarmaz osman beyçıtır tavuk topları gibi şahane bi hizmetleri yoksa malesef müsterih olamayacağım
??Göt sponsoru
PizzaPizza bunlara ait anladığım kadarı ile.terra diye pizza mı olur
Diyorum kimse anlamıyor, asus ülkeden çıktı telefon vermiyor artık. Cok fakirlestik son yillardaDemek ki bulamıyorlar abi.
Aynen volvo samsungda yahu surada turk taraftar vardi galatasaray dye bir kulup var 3 senedir bir forvet transferini bitiremediler ama olsun biz gidelim hemen sponsor olmak isteyelim diyeceklerdi.Önemli olan isim degil para, volvo oppo samsung geldi yönetim mi kabul etmedi bos yapmayin
Kaanin mevki ne renkdaş?Işık Kaan Arslan ile pro sözleşme yapılmış, yazın Süleyman Luş ve o sakattı, artık takıma girerler ciddi anlamda potansiyelleri yüksek