Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göğüs sponsoru değildir diye düşünüyorum. Eğer öyleyse tekrar düşünecem forma alma ihtimalini. Hayır formalarımı koleksiyon yapıyorum şimdi bekarız 4-5 sene sonra evlenip çocuğumuz olduğunda baba bu ne dese cevap veremem Terra Pizza ne.

Ahmet Çalıkla,Ömer Bayram fat brothersların işi olabilir
Formalar sponsorsuz satılıyor Sponsor için ekstra 30 tl veriyorsun

Terra Pizza ne yav zaten az para veriyorlar oldu olacak bunu yapsaydınız

0bqsyG.jpg

91a7eb8e343f85bc73dc19e9bcd1bdd3.jpg

komik olan aylardır bunun için mi uğraşıyordunuz dursun özbekle yarışmaya başladılar onun dönemindeki komediye yaklaştılar

Nöbet arşive gitmiş buradan yazayım.

@Akif Karabulut ben ilk günden beri bunun oyalama taktiği olduğunu söylüyordum, hatta arkadaşla bu konuda yemeğine iddiaya girdik. Ben gelmeyeceğini söyledim, arkadaş geleceğini. Daha sonra çok samimi bir arkadaşım (kulüp ile alakası yok) farklı bir kaynak noktasından çok sağlam bir bilgi verdi. Gözlerim ile gördüm haliyle geleceğine inandım.

Burada da belirtmiştim ki Ahmet Bulut'ta doğruladı ve aynı şeyi söyledi. 2 tarih vardı bana gelen bilgi de biri 21'i, diğeri Cumartesi(Yarın) ha bu nihai ve değişmeyecek bir veri kaynağı değil. Ama ortada kesin bir anlaşma olduğu veya son noktaya geldiğinin kanıtı bir bilgi.

Yönetimin geldiğinden beri düzgün bir işi var mı ya. Bütçe de artı vermişiz o da Terim faktörü başka bir x hoca olsa muhtemelen orada eksi üç haneli bir sayı yazacaktı. Ben de Dursun veya türevleri geri gelir diye tırsıyorum da yönetimin övülecek bir durumu yok yani.

Bi vakıf reklamı koy bedavaya daha iyi.2.5 milyon almazsan batmazsın. Forma sponsorluk piyasası düşüyor bu tarz hareketlerle.benim fiyatım bu diye çizgiyi çekmek lazım
Yani bazen öyle kararlar aliyolar ki, diyorum bu adamlar, kendi hayatlarında, bu ticari başarıya nasıl ulaşmışlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt