Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse güldük eğlendik gerçekten sponsor hangi firma olacak acaba

Her alınan haberde nedense bende forumumuzda Galatasaraylı olmayanların olanlardan daha fazla olduğu fikri hasıl oluyor. Adam alenen resmi sitedeki haberle ilgili forma göğüs sponsorluğu yazıyor diyor, diğer bir sürü kişi de direk yönetime giydirmeye başlamış, linç etmiş. muhtemelen sadece kol sponsorluğu tarzı bir sponsorluk için bilerek isteyerek insanlar galeyana getirilmek için yanlış bilgi veriliyor.
göğüs sponsorluğu değil tabii ki..transfer nöbetine bakalım diye üye olduk diğer takım taraftarlarının saçmalıklarını okuyoruz neyse yazdığımda gitmiyor zaten bana göre değilmiş bura..

bu pizzacilar transfere sponsor olamaz heralde. Transferde Sponsor olacak muhabbeti de yalan olmuş oldu

Yarın Falcao konusunda bi açıklama gelir basın toplantısında.Olumsuz bi durumda Mustafa Cengiz pizzalarıyla beraber gider.

87372892-1786-4750-9F05-663090E0897A.webp

Her haliyle bundan iyidir lan

Terra pizza sizce falcao transferine sponsor olurmu sponsor desteği muhabbeti vardı bir ara ya ondan diyorum 😊

terra pizzalarini siparis edelim. canim pizza cekti.
çıtır tavuk topları gibi şahane bi hizmetleri yoksa malesef müsterih olamayacağım
terra pizzalarindan memnun kalacaksiniz. agizda cabuk dagilir. hazimsizlik sorunu yaratmaz. gece tuvallete cikarmaz osman bey

Falcao hikayesi sinir sistemimizi yipratti ancak bu kadar kötümser olmaya gerek yok , seri ve nzonzi uyum sağladığı anda takımda çarklar işlemeye başlayacak..emre mor dan ciddi katkı bekliyorum bu sene . Bunca becerisizlikten sonra falcao olmassa b planları olduğuna inaniyorum yonetimin , biraz daha dişimizi sıkalım bu ligin içinden geçeriz benim sıkıntım şamp.ligi

Önemli olan isim degil para, volvo oppo samsung geldi yönetim mi kabul etmedi bos yapmayin
Aynen volvo samsungda yahu surada turk taraftar vardi galatasaray dye bir kulup var 3 senedir bir forvet transferini bitiremediler ama olsun biz gidelim hemen sponsor olmak isteyelim diyeceklerdi.

Senin yöneticin gidecek aşındıracak. Bir sürü teklif vardı güya en çok veren buysa digerleri kac veriyor acaba efsane marka pazarlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt