Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yönetim, yakın zamanda seçim kararı alacak. Buna mecburlar. Seçime yeniden girip giremeyecekleri ise meçhul. Kendileri girebileceklerini düşünüyor. Ben de öyle düşünüyorum. Mustafa Cengiz 30 milyon Euro maliyetle Falcao'yu alıp seçim kararını sonra açıklamak istiyor. O nedenle Falcao, Mustafa Cengiz açısından daha da önemli. Gelelim meşhur Albayrak-Falcao fotoğrafına. Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı.. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette. Transferin başından beri Fatih Terim konu ile ilgili tek kelime etmedi. Ama bu transferin yönetimin hayat memat meselesi olduğunu bilmeyen; bilse de yazmayan bunun yerine "gaz yapmayı" "goy goy"lamayı tercih eden G.Saray muhabiri olduğunu iddia eden kişilerin bir teki bile Terim'in bu konuda ne düşündüğünü yazmadı, yazamadı. Hoca hiç konuşmadı. Ben söyleyeyim. Hoca elbette Falcao'yu istiyor. Ama hem Diagne konusunun hem de Falcao konusunun yanlış yönetildiğini düşünüyor. Bu transferin yönetimin kendi bekaası tarafından kullanılmak istediğini bildiğinden 'topa girmiyor.' Hoca, Onyekuru'nun da olmamasına kızgın.
Adam kolpadan ölücek bir gün

Red Report
@RedReport_

·
2s

Falcao, Galatasaray'a gitmek istediğini yönetim dışında teknik direktör Jardim'e de söyledi. Sosyal medya paylaşımıyla Galatasaray'a mesaj veren Falcao, birkaç saat içerisinde yönetimle bir kez daha görüşecek. (L'Equipe)
Görüşme üstüne görüşme. G.t kadar şehir anasını satayım bi mekanda herkes toplansın 2-3 saat görüşün sonra herkes s.olup gitsin.ne uzattınız be

Olumlu birşey çıkardığım yok. Jardim sakat olduğu için bizimle olamayacak dedi resmi hesap 1 saat sonra sakatlığı atlattı ve antrenmanlara başladı dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya hocam bunda anlamayacak ters olan ne var?

Jardim oynamıyor çünkü sakatlığından ötürü dedi ve Nimes maçında bizimle olamayacak dedi. Nimes maçı pazar günü yani 2 gün sonra ve bu adam bugün antrenmana başladı. Ki antrenman dediğimiz belki de sadece düz koşudur yani sakatlık tam geçmemiştir.

Kısacası maça çok az süre olduğu için oynayamaz sakatlığını yeni atlatan adam.

Adamlarda bok gibi para var oyuncu alamıyorlar...

Para herşey değil işte oyuncu küme düşmeye oynayan bi takıma gitmek istemiyor..

Çomar denilen çoğu Anadolu kulüplerinin başkanları bile bir kanala bağlandığı zaman ne kadar mantıklı, kulüp menfaatlerini düşünerek hesap kitap yaparak konuşuyor. Bir de bizim ders almadan yaşadığımız süreçlere bak. Koca kulüpsün oyuncuya muhtaç gibi davranırsan olmaz o iş. Bir sezon daha başlamadan nasıl hiç edilir ibretle izlemekteyiz.

Bu nöbette gelecek FALCAO! Başka yolu yok!

Arkadaslar, bizim Falcao ile aramizda hicbir sorun yok. Kontrat ve bonuslar hazir, her konuda anlasildi.

Yalniz, Falcao Monaco’nun kontratli oyuncusu. Onlar izin vermeden hicbir yere gidemez. Monaco’nun derdi tamamen O’nun yerini doldurmak. Yoksa 3m-5m Monaco icin onemli paralar degil. 1-2 sene once Mbappeleri, Bakayokolari, Bernardo Silvalari, Mendyleri yuzlerce milyon euro ile ihrac ettiler. 3-5 m nun hesabinda degiller.

Adamlar gecen sene kume dusmekten zor kurtuldu, bu sene kabus gormek istemiyorlar. Butun dertleri bu. Herkes kendini dusunuyor. Ne kadar onemli bir futbolcu oldugunu surdan anlayin, Jardim, Yedder ve Slimani’yi aldirdi ama hala hucumcu birini istiyor. Yerinin doldugundan emin degil.

Beklemekten baska secenegimiz yok. Benim sahsi fikrim, Monaco’nun direncinin cok yakinda kirilacagi yonunde. Cunku bugun-yarin Falcao devreye girip kendisini birakmalarini isteyecek. Monaco’da oynamak istemeyen bir futbolcuyla Monaco’nun devam etmesi mumkun degil. Bunu kimse yapmaz. Ha Monaco o zaman 3m-5m isterse, Diagne elden cikarilip verilecek.

Yani hersey birbirine bagli. Biz de Monaco Falcao’yu birakmadan Diagne’yi satmak istemiyoruz sonucta. Mitroglou’nu gitmesinden de anlasilacagi gibi 1 forvet daha gelecek.

Digane’ye teklifler var ama sunu unutuyoruz. Diagne’ye bu klup yatirim yapip 13m verdi, bu oyuncu sadece 6 ay oynadi. Falcao gelmeden bu oyuncuyu diyelim zararina sattin ve Falcao da gelmedi. FFP basimizda varken nasil yerini dolduracagiz? Diagne’yi ben de cok begenmiyorum ama bu ligde en az 15 gol atar su yada bu sekilde.

Avrupa’da artik bonservisler inanilmaz artti, hele ki forvet oyuncularinin. Herkes kapiyi en az 10m eurodan aciyor. Hadi aldin, yanina birini daha alman gerekiyor cunku Mitroglou da gitti.

Eger cok iyi bir teklif gelmedikten sonra -ki su anda yok-, Diagne’yi kadroda tutmak en mantiklisi, Falcao gelse de gelmese de.

Serdar Ali Çelikler: Falcao işi bitti. Oyuncu Galatasaray'ın oyuncusudur.

3 yıllık oyuncunun tüm giderleriyle beraber alacağı para 22 milyon euro.

Jorge Mendes'te 3 milyon euro alacak.

Monaco da 5 milyon Euro istiyordu pazarlık payı var. 3 milyon Euro'ya bu iş bitebilir mi? Olabilir. Yani Falcao 28-30 milyon Euro maliyetle gelecek.

Jardim'in ne dediğinin artık pek bir önemi yok. Çünkü kendisi zaten yönetim ile Falcao arasında bir mesele ben müdahil olmuyorum diyor. Öteki açıklamalarıda duygusallıktan uzak profesyonel açıklamalar. Söylenmesi gerekenler..

Dolayısıyla Jardimin açıklamalarını okuyarak bu iş yattı ya da yatmadı demek doğru değil. Lequipe'de yazdığı gibi top artık Falcao'nun bugün aypacağı görüşmede. Ahmet Bulut ve Mendes te katılacaktır. Bu akşam saatlerinde bazı gelişmeler olabilir.

Transferin hiç bir döneminde yattığını düşünmedim. Bence Falcao bir şekilde gelecek. Çünkü eğer işin içinde Mendes ve para varsa bu ikisi bir şekilde kesin buluşur başka bir seçenek yoktur.

Falcao gelmeyecek, hiç mi diğer transferlerden ders çıkarmadık arkadaşlar. Juventus asamoahi sözlü olarak verdi resmen vermeyince kaldı en basitinden. Monaco bu kadar kötü durumda iken takımdaki en büyük yıldızı bırakmaz. 10 günümüz kaldı acilen Diagne satışı, forvet ve stoper transferi yapmalıyız.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt