Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
formamızla halı sahada maç yapan batshuayiyi kiralamayan şerefsizdir bu saatten sonra

Albayrak`ın gerçek transfer yöntemi şu aslında sanırım:

Bir futbolcu transfer etmek istediğim zaman önce oturur karşı taraf ile bir çay içer sohbet ederim, sonra birkaç resim çekerim ve en sonunda karşı taraf ne olduğunu anlamadan kalkar giderim. Transfer etmek istediğim futbolcuyu asla belli etmem...

emre mor bile 3 haftalık süreçte geldi bu da olacak inanın

Nzonzi-Seri iyi uyum yakalarsa, bence stoper tandemi hala ligin en iyisi, kaleci iyi, Babel gibi bir hücum silahı, Feghouli gibi etkili bir hücumcu, kadro bayağı bayağı iyi aslında.
Jimmy, Emre, Linnes, Donk kulübe de bayağı iyi.
İki bekimiz ve net santraforumuz (as-yedek olarak) problemli. Bir de Onyekuru gibi bir süratli tabelaciya gerek var.
Hadi bekleri bir şekilde tolare edebiliriz ama santrafor çok çok önemli.
O işi kılçıksız cozersek ciddi şekilde favorisi oluruz ligin.
beklerden en az 1 i degismeli. dinamik bek lazim

@aburakbozdag
falcao olmazsa b planlari da birer birer düşüyor.suan Gs'ın anlaştığı son isim kiralik olarak gelecek olan oumar niasse.oyuncu ve kulübü tamam.falcao olmazsa gelecek.bir süre beklemeyi kabul etti.o süreden sonra o da elden kaçar.

Falcao bize imza attigi an, türk medyasi hemen Falcaoun gercek yasi 35 diye haberler cikartir bence. Öyle dedikodu vardi onun Manchestere kiralik gittigi zaman.

Futbol_5 Retweetledi

CimboMedyas
@Cimbomedyas

·
23s

ÖZEL | Ömer Bayram, Yeni Malatyaspor'a kiralanacak. Yeni Malatyaspor kiralama ücreti ödeyecek. Ömer Bayram'ın maaşını ise Galatasaray ödeyecek. Böylelikle FFP için negatif olan bakiyeye pozitif bir katkı sağlanacak.

Bence Ömer değil Taşdemir gider.

Adebayor bile kaç yaşında, hem de 1 sezon boyunca oynamamış olarak geldi, ligin içinden geçti. Bize yaş maş farketmeksizin o tipte bir golcü lazım bence (Gomis de mesela bu tipte bir oyuncuydu)
Fiziki, dar alanda adam eksiltebilen, iyi bitirici ve yıldız olsun, yaşı ve maliyeti önemli değil bence.
Falcao mesela o tipte bir adam değil, özellikle sakatlık geçmişi beni çok korkutuyor.

falcao ile niasse ne alaka

mal mısınız oğlum siz (listeyi yapanlara diyorum) , forum tarihinde niasseyi en çok savunan kişi olarak söylüyorum bunu

eğer yukarıdaki duyum doğruysa futbol aklımız kimse onun aklını silkeyim

Adebayor bile kaç yaşında, hem de 1 sezon boyunca oynamamış olarak geldi, ligin içinden geçti. Bize yaş maş farketmeksizin o tipte bir golcü lazım bence (Gomis de mesela bu tipte bir oyuncuydu)
Fiziki, dar alanda adam eksiltebilen, iyi bitirici ve yıldız olsun, yaşı ve maliyeti önemli değil bence.
Falcao mesela o tipte bir adam değil, özellikle sakatlık geçmişi beni çok korkutuyor.
Adam 3 senedir adam akıllı sakatlanmıyor bile korkutan tarafı nedir?

bence kadro hiç iyi değil. iyi oyuncular var ama bu takım kötü.

ama bunun sorumlusunu fatih terim olarak görüyorum. o tercih etti bu oyuncuları. bedelini birlikte ödeyeceğiz.

kadroda düşüşte olan oyuncular var ama daha ne olacak ki kadroda

tarihte bu kadar pahalı ortasahalar filan var mı

kale gücende

babeller feghouliler

bunun üstüne kimleri almışız ki tarihte bir elin parmağını geçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt