Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.971
- 10.796
- 2.838
formamızla halı sahada maç yapan batshuayiyi kiralamayan şerefsizdir bu saatten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beklerden en az 1 i degismeli. dinamik bek lazimNzonzi-Seri iyi uyum yakalarsa, bence stoper tandemi hala ligin en iyisi, kaleci iyi, Babel gibi bir hücum silahı, Feghouli gibi etkili bir hücumcu, kadro bayağı bayağı iyi aslında.
Jimmy, Emre, Linnes, Donk kulübe de bayağı iyi.
İki bekimiz ve net santraforumuz (as-yedek olarak) problemli. Bir de Onyekuru gibi bir süratli tabelaciya gerek var.
Hadi bekleri bir şekilde tolare edebiliriz ama santrafor çok çok önemli.
O işi kılçıksız cozersek ciddi şekilde favorisi oluruz ligin.
manzukiç bentancur kap hemenJuventus
Matuidi, Emre Can, Rodrigo Bentancur, Daniele Rugani ve Mario Mandzukic ile yollarını ayırma kararı almış.
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Renktaş benden önce davrandın.NKMVAS
Fit mi değilCok fit degil, hep tatil gezmece takilmaca

Kuş diyor sana anla artıkBen kadroya laf etmedim falcao sürecini konuşuyorum kadro ne alaka savaş,barış
falcao onlar belgelemistiFalcao bize imza attigi an, türk medyasi hemen Falcaoun gercek yasi 35 diye haberler cikartir bence. Öyle dedikodu vardi onun Manchestere kiralik gittigi zaman.

Adam 3 senedir adam akıllı sakatlanmıyor bile korkutan tarafı nedir?Adebayor bile kaç yaşında, hem de 1 sezon boyunca oynamamış olarak geldi, ligin içinden geçti. Bize yaş maş farketmeksizin o tipte bir golcü lazım bence (Gomis de mesela bu tipte bir oyuncuydu)
Fiziki, dar alanda adam eksiltebilen, iyi bitirici ve yıldız olsun, yaşı ve maliyeti önemli değil bence.
Falcao mesela o tipte bir adam değil, özellikle sakatlık geçmişi beni çok korkutuyor.
kuru iftiraKuş diyor sana anla artık![]()
bence kadro hiç iyi değil. iyi oyuncular var ama bu takım kötü.
ama bunun sorumlusunu fatih terim olarak görüyorum. o tercih etti bu oyuncuları. bedelini birlikte ödeyeceğiz.