Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gd ne çıkaramadım

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Galatasaray Düşmanı (en başta kuşlar) ;)

Biraz düşününce şu foto olayı ne kadar saçma yahu örneği var mıdır bilmiyorum genellikle oyuncu yu aldıktan hemen önce böyle fotolar servis edilir ya da açıklandıktan hemen sonra örnek lütfü arıboğan sneijder fotosu o foto demek 1 gün bile değil 2 3 saat içinde transfer açıklanacak demek resmen nasıl bir kafa bu..

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Erhan Kaan Adıgüzel: Herkes Falcao olacak mı olmayacak mı moduna girdi tekrardan ama arkadaşlar bu transfer olacak. Yetkililerin söylediği bu, kimle konuşsak söylenen bu.

Erhan Kaan Adıgüzel: Falcao transferi gerçekleşecek. Bu transfer burdan dönmez. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde de bize 'buradan dönmez' diyorlar.

Erhan Kaan Adıgüzel: Haftaya olumlu şekilde bu transfer sonuçlanır. Monaco sadece ne koparırsam kar mantığında. Biraz da alacaklar bonservis bedeli. Çünkü başka türlü olmuyor.

Biraz düşününce şu foto olayı ne kadar saçma yahu örneği var mıdır bilmiyorum genellikle oyuncu yu aldıktan hemen önce böyle fotolar servis edilir ya da açıklandıktan hemen sonra örnek lütfü arıboğan sneijder fotosu o foto demek 1 gün bile değil 2 3 saat içinde transfer açıklanacak demek resmen nasıl bir kafa bu..
Cahillik diyoruz biz buna renkdaş. Yada görmemişlik

Hala komisyonlarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Manejerler Monaco'yu bilerek inatlaşmaya sevk ediyor olabilir. Bu kadar küçük oyunlara gireceğine inanmıyorum çünkü onların. Transfer bitince sonradan ortaya çıkar böyle şeyler genelde. Mendes ve Bulut daha da koparmaya çalışıyor anlaşılan.

Elimizde patlamasından korkuyorum, bu transferin başında bonservissiz gelecekti. Güzelliği oydu. Şimdi her bonservisli hem riskli falan ben yönetici olsam almazdim
Bu adam herhangi biri değil, falcao. Son 20 yılın en iyi golcüleri listesine rahatlıkla girecek biri. Sadece hatırlatma olarak söyledim

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Erhan Kaan Adıgüzel: Herkes Falcao olacak mı olmayacak mı moduna girdi tekrardan ama arkadaşlar bu transfer olacak. Yetkililerin söylediği bu, kimle konuşsak söylenen bu.

Erhan Kaan Adıgüzel: Falcao transferi gerçekleşecek. Bu transfer burdan dönmez. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde de bize 'buradan dönmez' diyorlar.

Erhan Kaan Adıgüzel: Haftaya olumlu şekilde bu transfer sonuçlanır. Monaco sadece ne koparırsam kar mantığında. Biraz da alacaklar bonservis bedeli. Çünkü başka türlü olmuyor.
Haftaya mi 😊🤣😁🤮🤮

kadroda düşüşte olan oyuncular var ama daha ne olacak ki kadroda

tarihte bu kadar pahalı ortasahalar filan var mı

kale gücende

babeller feghouliler

bunun üstüne kimleri almışız ki tarihte bir elin parmağını geçmez

oyuncuların kaliteleri iyi ama iyi oyuncuları toplamak iyi takım olmak anlamına gelmez.

bence ft hata yaptı bu sene. sezon biter bitmez 1-2 isim hariç herkesi satılığa çıkarıp sil baştan yapmamız gerektiğini düşünüyordum ben. bazı oyuncular hem doydu hem de ciddi düşüşe geçti.

bakalım neler olacak göreceğiz. ama olası başarısızlıkta birinci sorumluyu kötü planlaması sebebiyle fatih hoca olarak göreceğim. bu takımda aksamaya müsait çok parça var ve bence aksayacaklar sezon ilerledikçe.

B
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

U adamlar gazetecilik yapıp maaş alıyor

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Bu 3 5 gün ve önümüzdeki hafta hic bitmedi. Bu haftaya diyip ani kurtaranlar haftaya transfer sezonu bitince ne yapacaklar cok merak ediyorum

@aburakbozdag
falcao olmazsa b planlari da birer birer düşüyor.suan Gs'ın anlaştığı son isim kiralik olarak gelecek olan oumar niasse.oyuncu ve kulübü tamam.falcao olmazsa gelecek.bir süre beklemeyi kabul etti.o süreden sonra o da elden kaçar.

Dün gece Niasse ismi ortada yokken Niasse sürprizi bekliyorum demiştim

Sonra ne hikmetse Ahmet bey ve son olarak bu beyfendi duyumuma çökmüşler !!!

Laz fıkralarından fırlamış bi adamın kafası bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt