Çokta tınKuş diyor sana anla artık![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çokta tınKuş diyor sana anla artık![]()
Galatasaray Düşmanı (en başta kuşlar)Gd ne çıkaramadım
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”
-İmparator Fatih Terim
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Cahillik diyoruz biz buna renkdaş. Yada görmemişlikBiraz düşününce şu foto olayı ne kadar saçma yahu örneği var mıdır bilmiyorum genellikle oyuncu yu aldıktan hemen önce böyle fotolar servis edilir ya da açıklandıktan hemen sonra örnek lütfü arıboğan sneijder fotosu o foto demek 1 gün bile değil 2 3 saat içinde transfer açıklanacak demek resmen nasıl bir kafa bu..
aramizi bozmaya calisiyor inanma kidis aliÇokta tın![]()
Bu adam herhangi biri değil, falcao. Son 20 yılın en iyi golcüleri listesine rahatlıkla girecek biri. Sadece hatırlatma olarak söyledimElimizde patlamasından korkuyorum, bu transferin başında bonservissiz gelecekti. Güzelliği oydu. Şimdi her bonservisli hem riskli falan ben yönetici olsam almazdim
Haftaya mi
Erhan Kaan Adıgüzel: Herkes Falcao olacak mı olmayacak mı moduna girdi tekrardan ama arkadaşlar bu transfer olacak. Yetkililerin söylediği bu, kimle konuşsak söylenen bu.
Erhan Kaan Adıgüzel: Falcao transferi gerçekleşecek. Bu transfer burdan dönmez. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde de bize 'buradan dönmez' diyorlar.
Erhan Kaan Adıgüzel: Haftaya olumlu şekilde bu transfer sonuçlanır. Monaco sadece ne koparırsam kar mantığında. Biraz da alacaklar bonservis bedeli. Çünkü başka türlü olmuyor.
kadroda düşüşte olan oyuncular var ama daha ne olacak ki kadroda
tarihte bu kadar pahalı ortasahalar filan var mı
kale gücende
babeller feghouliler
bunun üstüne kimleri almışız ki tarihte bir elin parmağını geçmez
U adamlar gazetecilik yapıp maaş alıyor
Erhan Kaan Adıgüzel: Herkes Falcao olacak mı olmayacak mı moduna girdi tekrardan ama arkadaşlar bu transfer olacak. Yetkililerin söylediği bu, kimle konuşsak söylenen bu.
Erhan Kaan Adıgüzel: Falcao transferi gerçekleşecek. Bu transfer burdan dönmez. Yetkililerle yaptığımız görüşmelerde de bize 'buradan dönmez' diyorlar.
Erhan Kaan Adıgüzel: Haftaya olumlu şekilde bu transfer sonuçlanır. Monaco sadece ne koparırsam kar mantığında. Biraz da alacaklar bonservis bedeli. Çünkü başka türlü olmuyor.
Biliyorum, van persie de öyleydi. Ben 33 34 yaşlarındaki adamlara genelde karşıyımBu adam herhangi biri değil, falcao. Son 20 yılın en iyi golcüleri listesine rahatlıkla girecek biri. Sadece hatırlatma olarak söyledim
Bu 3 5 gün ve önümüzdeki hafta hic bitmedi. Bu haftaya diyip ani kurtaranlar haftaya transfer sezonu bitince ne yapacaklar cok merak ediyorum
@aburakbozdag
falcao olmazsa b planlari da birer birer düşüyor.suan Gs'ın anlaştığı son isim kiralik olarak gelecek olan oumar niasse.oyuncu ve kulübü tamam.falcao olmazsa gelecek.bir süre beklemeyi kabul etti.o süreden sonra o da elden kaçar.
Laz fıkralarından fırlamış bi adamın kafası buBiraz düşününce şu foto olayı ne kadar saçma yahu örneği var mıdır bilmiyorum genellikle oyuncu yu aldıktan hemen önce böyle fotolar servis edilir ya da açıklandıktan hemen sonra örnek lütfü arıboğan sneijder fotosu o foto demek 1 gün bile değil 2 3 saat içinde transfer açıklanacak demek resmen nasıl bir kafa bu..
aramizi bozmaya calisiyor inanma kidis ali