Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ile çekilen servis edilen foto, Diagne de yenilen kazik. Albayrak maddi anlamda çok zarar verdi egosu tatmin olsun diye. Fotodan ötürü monaco bonservis talep etmis diyor çoğu yerde. Alsak bile 5 milyon euro verecez. Falcao ne kadar istesem de bu mali yapıda manejerlik ücreti de hesaba katılırsa bayağı gereksiz olur. Yaklaşık 8 milyon euro gider arti oyuncu alacağı ücretler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kolay değil elbette ama hoca da yönetim de bu işlerin kolay olmayacağını bilecek kadar tecrübeli. yolun sonuna gelen bir kadro olduğumuzu düşünüyorum ben. değişim şarttı.

terim ve yönetim oturup ciddi bir değişim için hazırlanmalıydı çok daha öncesinden.

ama transfer dönemi başlayınca gördük ki hiç bir şeye hazır değilmişiz. inancım o ki sezon içinde bedelini ödeyeceğiz.

Daha ne değişecekti acaba? Geçen yaz ilk 11 inde olan adamlardan sadece 5 kişi kalmış. Yedek kadronun neredeyse alayı değişmiş daha kimi değiştirmelerini bekliyordunuz anlamadım?

Diagne bu hafta oynarsa satış işlemi falan yoktur, ondan da umudu keserim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eeee sonunda dogru yolu bulmus GSC. Inadina son iki nobeti mundar ettiler Vasf krala actirmayarak. Simdi gelir transferler.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt