Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
yahu alternatiflere yönelelim, zaman daralıyorrr, ben Batshuayi diyorummmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu fener cocugu gelmesin diye yirtindigindan oyle demistir yav. bildiginden degilBu adam herkes falcao geldi dediğinde twitter da transfer olumsuz ilerliyor şimdilik demişti linç yemişti adam bire bir haklı çıktı..
dinleyelim
Kalinic sakatlanirsa forvete kim geçecek Babel geçecekse Sol kanatta Kim oynayacak
Mantiksiz olmus
adem buyuk gibi bir topcuyu gormezden gelemezsinKalinic sakatlanirsa forvete kim geçecek Babel geçecekse Sol kanatta Kim oynayacak
Mantiksiz olmus
Falcaodan sinra kalnic kesmez, bunkar agir futbolcular. Top sürüp calim atabilen golcüler is yapar trdeGalatasaray, Atletico Madrid'in Hırvat forveti Nikola Kalinic'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Oyuncuyla Roma ve Lazio da ilgileniyor. (Tuttomercato)
kolay değil elbette ama hoca da yönetim de bu işlerin kolay olmayacağını bilecek kadar tecrübeli. yolun sonuna gelen bir kadro olduğumuzu düşünüyorum ben. değişim şarttı.
terim ve yönetim oturup ciddi bir değişim için hazırlanmalıydı çok daha öncesinden.
ama transfer dönemi başlayınca gördük ki hiç bir şeye hazır değilmişiz. inancım o ki sezon içinde bedelini ödeyeceğiz.
adam gs formasi giymis biri. yabancilkta cekmez. su transfer sezonu bitsede kurtulsak:cimbom:yahu alternatiflere yönelelim, zaman daralıyorrr, ben Batshuayi diyorummmm
Mevlüt + Kaliniç olur zaten.
Mevlüt 2-3 güne gelir ondan şüphem yok.
Kaliniç, Mevlüt ve Babel.
Bu fenerli de degil agir gs düşmanıBonservissiz alırsak bu fenerlinin yüzünü görmek isterim
Chelsea nin transfer yasagi var galiba kadroda tutmak istedillerini okumustum alman kaynakli bir sayfadaBatshuayi alın gelin yav ne uğraşıp duruyoruz. Olursa Falcao o da ekstra olsun.
adem buyukle muthis 2 li olurlar bana goreNeyse ki Mevlüt gelecek gözümüz forvet görücek