Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav su ligi kacinci bitiririz falan komik ya.
Seri nzonzi sorasi os sıkıntımız kalmadi. Ligde yine favoriyiz.

Aksini söyleyenler dalga geçiyor
Son günlerde troller artti
Bjknin 2.sinif transferlerini ve en gec 10 hafta kovulacak hocasini ovup duruyorlar

Bunlarin gazina gelmeyin

geçen seneki futbolun aynısı ya aslında. deplasmanlarda leş evinde süpüren bir gs vardı. saçma sapan bir oyunla değişik bir şampiyonluk kazandık.
Evinde süpüren bir gs yoktu o yüzüden 69 puanda kalıp tamamen rakiplerin malligiyla şampiyon olduk oyun ve skor olarak ic saha oyunu epey gerilemişti biir önceki sezona göre..

Bizim takimiz lig icin yeterli,eger olmuyorsa böylede idare ederiz, tek cikip düzgünce yönetim bunlari söylesede sorun yok. Nzonzi seri takima adabde olunca cok is yapar. Shampion cimbom. Eger alabillirlerse 10 nummara, bek birtane hizli kanat birtanede yedek defanslan forvet iyi olurdu

çok kıymetli başkanım kim aydın yaw. dün ünal aysal için gerekli şeyleri söyledim. işine geleni görüp gelmeyeni görmüyorsun sanırım.

kimse benim başkanım kıymetlim falan değil arkadaş. Ben galatasaraylıyım kimseye biat etmem. dokunulmaz hiçkimse yoktur. herkes eleştirilir.

senin kuyruk acını anlamıyorum ki olm ben anlasam ona göre davranacam, gidip gelip böyle sallıyorsun da, ben Can büyük falan değilim. sen yanlış yerdesin yaw. Seninle ilgili olumlu düşüncelerim vardır hep ama o düşünceleri sen boka çıkarıyorsun.

Shaqiriye teklif yapmamış mıyız biz hiç? Şeref aydın da teklif olduğunu söylemişti o dönem. hatta geri çekmiştik teklifi. onu da söylemişti.

abdürrahim fotoğraf çekindi fiyat arttı, taraftar diagneye twit attı adamın değerini düşürdü

bizim insanımız üfürükten hikayeler uyduruyor sonra kendisi inanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt