Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Maçtan önce yaparlar bence açıklama, olası puan kaybında gelen tepkinin altından kalkamazlar.Pazar niye?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan önce yaparlar bence açıklama, olası puan kaybında gelen tepkinin altından kalkamazlar.Pazar niye?
bak önce uslubuna hakim olmalısın , ikincisi derme çatma ingilizce bilginle ahkam kesmemelisin.
neverı her koyduğun yer şimdiye kadar doğduğundan beriyi ifade etmez. adam bulunduğu takımda olduğu sürece diyor bariz şekilde.
Yav bırak Ünal Aysal ile ilgili tek olumlu haber çıksa atlıyorsun direk
Bak efsane statüsüne koyduğun adam bile taraftarla oynamış.Apo'ya hunharca saldırırken bunu da göz ardı etmeni istemem
Link attım keşke açıp adamı dinleseydin kendi ağzından NEVER diyor
Fernando ve ndiaye seri nzonzi ikilisinden ikili mücadelerde daha güclü daha tempolu futbolcular oldugunu inkarmi edelim? Nzonzi cok saglamda bu seri den bir cacik olmaz bizim ligde is yapmaz yanilmayacagimdanda 100% eminimSene başı herkes Fernando'ya sövüyordu.Adam son haftalarda kıpırdadı diye kara kaşlı oldu.
hemen kusu yakalamissin bakiyorumda renkdas.Fazla dikkat çekiyorsun. Paylaştığın çoğu şey kaynaksız haber yok 100 milyon euro uza lan
bu yönetimde boyle afıllı laflar yazmayan adam var mı ya ?
Fazla dikkat çekiyorsun. Paylaştığın çoğu şey kaynaksız haber yok 100 milyon euro uza lan
Bunlar Diagneden memnun mutlu.
Adama sorarlar madem memnundun ne işin var otel odalarında elin forvetiyle.
terimle ilgili olumsuz çıkan en ufak habere atladığın gibi mi dostum? beni kendinle karıştırma.
Ahmet Bulut: "Sorun Falcao ile alakalı değil"
Defolsun gitsin. O resim olayından sonra ben monaco yoneticisi olsam bende boyle bir yol izlerdim. Is bilmeyen adamlarla falcaoları getirmeye calisiyoruz. Ne sneijder ne drogba transferi bu kdr surmemisti diye hatirliyorum ben. Aysal başganı özlüyorum.www.gscimbom.com
burada gerekli açıklamayı yaptım aysalla ilgili.
@Şeref Aydın Shaqiri transferini sende onaylamış açıklamıştın, sonra da geri çektik teklifi demiştin yanlış hatırlamıyorsam. futbolcu bana teklif gelmedi demiş. Aydının en güvendiği duyumcu olduğun için seni etiketledim. yanlış hatırlamıyorsam o dönem çok bilgi akışı vardı sana. foruma girince buna da cevap verirsin.
Hoca bile Shaqiri ile ilgili kulübümüzün hamlesi var demişti o dönem. baselden açıklama gelmişti, alman, ingiliz ve doğu avrupadan teklifler var demişti.
sakin ol renkdas transfer donemi bitmeden ceza alma. duyumlarina ihtiyacimiz varSana mı soracağım üslubumu ?
Herkes hak ettiği şekilde alır cevabını.Durduk yere bir bok bilmeden artislik yaparsan alacağın cevap budur hadi uza şimdi
Sanmiyorum macta yoksa 90 dakika boyunca tepki olur buda takimi olumsuz etkilerMaçtan önce yaparlar bence açıklama, olası puan kaybında gelen tepkinin altından kalkamazlar.
sakin ol renkdas transfer donemi bitmeden ceza alma. duyumlarina ihtiyacimiz var