Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao ya da çok manevi anlam yüklemeyin beyler amrabat değil bu adam tamam okey gelmek istiyordur bunun için hatta uğraşıyordur çünkü 3 yıllık bir sözleşme alacak ama monaco bırakmazsa çıkar futbolunu oynar bizi de bir daha hatırlamaz bile bunu niye söylüyorum falcao gelmek için herşeyi zorluyor her şeyi göze aldı v.s bunlara fazla kapılmayın diye..

Albayrak son gün milletin düğün fotolarını likelayacak hazır mısınız buna

bak önce uslubuna hakim olmalısın , ikincisi derme çatma ingilizce bilginle ahkam kesmemelisin.

neverı her koyduğun yer şimdiye kadar doğduğundan beriyi ifade etmez. adam bulunduğu takımda olduğu sürece diyor bariz şekilde.

Sana mı soracağım üslubumu ?

Herkes hak ettiği şekilde alır cevabını.Durduk yere bir bok bilmeden artislik yaparsan alacağın cevap budur hadi uza şimdi

Yav bırak Ünal Aysal ile ilgili tek olumlu haber çıksa atlıyorsun direk

Bak efsane statüsüne koyduğun adam bile taraftarla oynamış.Apo'ya hunharca saldırırken bunu da göz ardı etmeni istemem

Link attım keşke açıp adamı dinleseydin kendi ağzından NEVER diyor

terimle ilgili olumsuz çıkan en ufak habere atladığın gibi mi dostum? beni kendinle karıştırma.

burada gerekli açıklamayı yaptım aysalla ilgili.

@Şeref Aydın Shaqiri transferini sende onaylamış açıklamıştın, sonra da geri çektik teklifi demiştin yanlış hatırlamıyorsam. futbolcu bana teklif gelmedi demiş. Aydının en güvendiği duyumcu olduğun için seni etiketledim. yanlış hatırlamıyorsam o dönem çok bilgi akışı vardı sana. foruma girince buna da cevap verirsin.

Hoca bile Shaqiri ile ilgili kulübümüzün hamlesi var demişti o dönem. baselden açıklama gelmişti, alman, ingiliz ve doğu avrupadan teklifler var demişti.

Sene başı herkes Fernando'ya sövüyordu.Adam son haftalarda kıpırdadı diye kara kaşlı oldu.
Fernando ve ndiaye seri nzonzi ikilisinden ikili mücadelerde daha güclü daha tempolu futbolcular oldugunu inkarmi edelim? Nzonzi cok saglamda bu seri den bir cacik olmaz bizim ligde is yapmaz yanilmayacagimdanda 100% eminim

Fazla dikkat çekiyorsun. Paylaştığın çoğu şey kaynaksız haber yok 100 milyon euro uza lan

Falcaoya ffp kapsamında verilecek para bence de rodopun dediği gibi sadece 5m x 3 yıl olacak. Bonservis vermemiz bile imkansız bence, verilecekse de başka şekilde formülize edilecektir. Bu arkadaş gibi sırf her şeyi kötülemek için rakamları abartanların zaten amacı belli.

terimle ilgili olumsuz çıkan en ufak habere atladığın gibi mi dostum? beni kendinle karıştırma.

burada gerekli açıklamayı yaptım aysalla ilgili.

@Şeref Aydın Shaqiri transferini sende onaylamış açıklamıştın, sonra da geri çektik teklifi demiştin yanlış hatırlamıyorsam. futbolcu bana teklif gelmedi demiş. Aydının en güvendiği duyumcu olduğun için seni etiketledim. yanlış hatırlamıyorsam o dönem çok bilgi akışı vardı sana. foruma girince buna da cevap verirsin.

Hoca bile Shaqiri ile ilgili kulübümüzün hamlesi var demişti o dönem. baselden açıklama gelmişti, alman, ingiliz ve doğu avrupadan teklifler var demişti.

Kulübüyle görüşmüş olabiliriz ama adamla görüşmemişiz işte

Yoksa neden never diye cevaplasın

Şöyle böyle bir forvet alinmasi lazim Kostasida yolladiysan. Bunu yonetimde biliyordur diye dusunuyorum.

Daha dogrusu: umit ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt