Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmem kaçıncı kez the collectorı izliyorum adamlar ne film yapmış ya 2 ne ki testere gibi 8e kadar uzatmalılardı seriyi

daha mitroğlu işi netlik kazanmadı mı

psvnin vereceği para ffpye yansıyor mu yansımıyor mu
Boşver napcan? Ffp yi yönetim emin ol senden daha iyi takip ediyor. Takılma.
Boşver Terim topçudan anlamaz yakında patlar !

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarih : 24 Ağustos Cumartesi

Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu

Program : 13.00 - 14.00 Kayıt ve Karşılama

14.00 Başlangıç

14.05 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in konuşması

14.10 Terra Pizza Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Faralyalı'nın konuşması

14.15 Soru - Cevap

14.40 Mustafa Cengiz ve Ahmet Faralyalı tarafından imzaların atılması

14.45 Fotoğraf Çekimi

14.50 Bitiş

Umarim 14:15 de bugünün sorusu falcao felan diyip gecistirmezler

Bakkaldan domates almıyorsun ki yalnız..

O dönem Samatayı Alman mümkün değildi. 25-30 milyona belki çünkü genk onu satığı vakit şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirini tehlikeye atmış olurdu net şekilde.

Adamlar ağır geri zekalı olması gerekirdi vsamata gibi sampionkukta en önemli ismini 10-15 milyona satsaydı.

Alan ve pato için son dakikaya kaşar uğraştılar ve başaramadılar almayı işte. 3-4 isim olmaması bence eleştiri konusu olabilir. Gittiler skorer yönüne kanarak gorrile gömdüler parayı işte ki bu adam katkısı ile şampiyon olduk bir şekilde yinede

yaz dönemi almadılar. Devre arası kazığa oturdular. Transfer haziran ayında yapılır. Bir türlü öğrenemediler. Bir kere de kendileri birini alıp Samatta seviyesine çıkartsınlar bakalım. Fazla Pahalı transferler yapacak gücü yok kulübün. Menajer kakmasıyla alınan Marcao ve Ozornwaforu görüyorsun işte.

Rodop bugun (dun) belge hakkinda konusacakti canli yayinda. Takip eden oldumu. Ne belgesiydi bu

Bana sacma geliyor FFP'ye + olarak yazilmasi ama Fener de Kjaer'i Sevilla'ya satarken bonservisi yuksek gosterip Kjaer'in maasinin bir kismini odeme tahahhutu vermisti.

+ olarak yazilmasa niye bu kadar ugrasilsin ki diye dusunuyorum.

Rodop baya vasat ama bu konuda şu ortamda böyle topa girmez, eğer içi boş bişey çıkarsa o topu döndürüp saplarlar.

rodop birşey bilmiyor yahu yaşından dolayı hürmet var kadir ve ikisi gerçekten galatasaraylı

rodop dayı bilen bilir eskilerden gargamel serhatın telegol ekibindeydi

Abi diagne düşmanı değiliz bizim oyuncumuz tonla para yatırmışız başarılı olsun istiyoruz ki 10 maç diagne diagne diye yırttık kendimizi. Ona pas atsınlar gol atsın özgüveni gelsin diye. Bırakın da bir maç getirsin 13 milyon euro. 2.5 da kendisine. Rize ye 2.5 milyon Euro versem hepsi isal olur sahaya çıkmazlardı. Diagneye en büyük kızgınlığım şampiyonluk kutlamasına gelmemesi değilse parayı veren biziz isteyen biziz zorla aldırmadı ya kendini
Diagne savunacak durumunda değilim ki bu futbolcu bu kulübe hiç bir şekilde alınmaması gerekirdi diye savunan birisiyim....

Futbolcu seviyesinden başla.... mental bilemem insani karakter yapısı ile hiç bir şekilde bu kulübün insanı değil.

Yorumunda hiç akılda golünü veya iyi oynadığı maçı hatırlamıyorum dediğin için sadece cevap vermek istedim... Adamın hakkını yemeyelim yani şimdi bu konuda. Rize'de şampiyonluğu getiren kişidir yani :)

Yav daha önce yapılmış bir şey. Sorun yok bunda.

arkadaş biliyoruz yapıldığını

hatta biz norwich-elmander işinde de yapmıştık

ama oraya öyle saçma salak bir cümle yazmanın gereği yok , kiralık sözleşme fesih bedeli falan yazarsın geçersin veya kiralık hakkından feragat bedeli :D

rodop birşey bilmiyor yahu yaşından dolayı hürmet var kadir ve ikisi gerçekten galatasaraylı

rodop dayı bilen bilir eskilerden gargamel serhatın telegol ekibindeydi
Vedat ve Falcao konusunda sallamadığına eminim. Vücudundan jest ve mimiklerinden anlaşılıyor. Yayında çok boş muhabbet dönüyor yaşlarından dolayı o doğru :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt