Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aralar ben de gerginim herkese bir giydiriyorum bu Falcao muhabbeti beni baya gerdi. Normalde oyunculara bu kadar takıntı yapmam yaşlı transferler de istemem ama konu Falcao Drogba İbrahimoviç tarzı olunca insan ne bilim aklına mantığına hakim olamıyor tamamen duygular bastırıyor. Değilse bir partinin 20 milyon seveni yokken 30 milyonun sevgilisini sevdiği gibi takımıyla sevinmesi üzülmesini açıklayamayız zaten. Kırdığım üzdüğüm varsa affetsin ama gerçekten psikolojim bozuldu. Uyanır uyanmaz Falcao iş arası Falcao yemekten kalk Falcao 40 gün böyle geçti

Son düzenleme:
Galatasaray'ı yöneten yöneticiler ve teknik ekibin böyle soyut, ne olduğu tam tanımlanamayan kriterlerle takımı yönetmesi bizi yanlışa götürüyor. Bütün hamleleri yanlış. Çok yanlış bir takım kurduk. Bana göre Falcao bile yetmeyebilir şampiyonluk için. Kurdukları sistem yanlış. Çok pahalı ama düşük verimli. Ts'ye falan imrenmeye başlıyoruz artık.
Sen imrenebilirsin

Rize maçı net Diagne'ye yazar yalnız.

O maçta ki galibiyet şampiyonlukl getirdi
Sampiyonluk maçı varken nasil o mac getiriyor ki? Şampiyonlugu belhanda basaksehirlileri yerden yere vurarak getirdi

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

aslında bizim oyun seklimize en uygun forvet teamu pukkiydi paramız olsaydı keske adam elmanderın golcü hali hersey var

3-4 sene forvet aramazdık

arkadaş biliyoruz yapıldığını

hatta biz norwich-elmander işinde de yapmıştık

ama oraya öyle saçma salak bir cümle yazmanın gereği yok , kiralık sözleşme fesih bedeli falan yazarsın geçersin veya kiralık hakkından feragat bedeli :D
Boşver r'taş onu. Girne'de sağlam mekan tavsiyesi fişeklesene? :rolleyes:

Bu aralar ben de gerginim herkese bir giydiriyorum bu Falcao muhabbeti beni baya gerdi. Normalde oyunculara bu kadar takıntı yapmam yaşlı transferler de istemem ama konu Falcao Drogba İbrahimoviç tarzı olunca insan ne bilim aklına mantığına hakim olamıyor tamamen duygular bastırıyor. Değilse bir partinin 20 milyon seveni yokken 30 milyonun sevgisini sevdiği gibi takımıyla sevinmesi üzülmesini açıklayamayız zaten. Kırdığım üzdüğüm varsa affetsin ama gerçekten psikolojim bozuldu. Uyanır uyanmaz Falcao iş arası Falcao yemekten kalk Falcao 40 gün böyle geçti
Çoğumuz böyleyiz yalnız :(

Üzülmenizi istemem arkadaşlar ama bilgisi olsa ana konunun temasını paylaşabilirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt