Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sucuklu pizza aldik ya![]()
![]()
cl sürprizlere acik bir lig, adam gibi kadro stratejini yaparsan ajax gibi ilerleyebilirsin, simdi demeyin bana de jongu falan delgt cart curt, zaten zor bile gectiler turu.Hangi oyuncuları alırsak alalım, o takımlarla baş edemeyiz. O yüzden bu dediğin bir ölçü değil.
bu kadroyla ligde bile zor şampiyon olursun ya da kafa kafayaGünaydın
Bugün sponsorluk anlaşması var Mustafa Cengiz olumlu olumsuz birşeyler söylesin ve kapansın konu. Önümüze bakalım taraftarı oyaladıkları yeter. Bu kadroyla da şampiyonlar liginde hiç birşey beklemeyelim.
city bize 7 8 tane atsa ft istifa eder mi sence
Ajax yılların emeği ve hazırlığı ile geldi oralara. Bizim şuan sırf transferle bir yere geleceğimiz yok kendimizi kandırmayalım.cl sürprizlere acik bir lig, adam gibi kadro stratejini yaparsan ajax gibi ilerleyebilirsin, simdi demeyin bana de jongu falan delgt cart curt, zaten zor bile gectiler turu.
Diagne'yi filan satmayalım forvetsiz kalacağız yine. Hiç olmadı iyi kötü geçen senenin gol kralı sözleşmeli oyuncumuz.
bu kadroyla ligde bile zor şampiyon olursun ya da kafa kafaya
chelsea 5 atınca istifa etmeyip UEFA kupası ve lig şampiyonluğu aldıcity bize 7 8 tane atsa ft istifa eder mi sence
Geçmiş olsunEvet 500 km direksiyon sallayıp bir de radara girince pelte gibi oldum. Nerde o dün ağır konuştuğu için ağır konuştuğum arkadaş? Gel öpücem gel![]()
diagne 30 atsin yine kabulümdür ama bu sene 10-15 sinirinda kalacagini düsünüyorum, bu sene cok isteksiz ve formsuz, anlican yandik.falcao olmazsa diagneye kalıcaz ona yanıyorum ben bak 30 gol atsın yıne aynı şeylerı derim. Duruşu tavırları söylemleri uymuyor bize
Onlarda mı FFP kapsamında + bakiyede olmak zorunda ?City ile Juve, Cancelo - Danilo takası yapacakken birini 65 diğerini 37 m euro gösterdiler. Daha bir iki ay önce Barcelona Cilleseni verdi Netoyu aldı aynı parayı ödedi iki kulüp de, ortada usülsüzlük falan yok.
Bende katılıyorum buna ikinci bir Gomis vakasını kabul edemem.