Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
falcao olurda o foto yuzunden paralı olursa bunun cezasını nıye taraftarın parası cekecek onu sorgularım net.

birileri reklam pr yapacak diye taraftarın parasına yazık olmamalı.

Fotoyu kim cektırdı kım reklam pesıne dustu ıse o odesın malıyetını

cl sürprizlere acik bir lig, adam gibi kadro stratejini yaparsan ajax gibi ilerleyebilirsin, simdi demeyin bana de jongu falan delgt cart curt, zaten zor bile gectiler turu.
Ajax yılların emeği ve hazırlığı ile geldi oralara. Bizim şuan sırf transferle bir yere geleceğimiz yok kendimizi kandırmayalım.

3. Olabilirsek öpüp başımıza koyarız.

falcao olmazsa diagneye kalıcaz ona yanıyorum ben bak 30 gol atsın yıne aynı şeylerı derim. Duruşu tavırları söylemleri uymuyor bize

bu kadroyla ligde bile zor şampiyon olursun ya da kafa kafaya

Fenerin ve Trabzonun kadroları iyi. Bu sene sanki trabzon efsanesinin verildiği sezonda fener ve trabzon yarışacakmış gibi bir his var içimde sadece his. Biz erken kopacağız gibi hissediyorum. İnşallah böyle bir durum ile karşı karşıya kalmayız. Aslında ben bunu lige başlamadan öncede düşünüyordum. Yani bunun oynadığımız top ile alakası yok. Sanki trabzon ve fener yarışacak gibi.

Valla açıkçası hocanında mutlu olduğunu sanmıyorum. Ancak bilen varsa gerçekten bilgilendirsin bizi. Neden konuşmuyor hoca ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt