Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda kalmasını istiyoruz diyor. Adam kulübün 2. başkanı, taraftar değil, transferi yöneten kişi. kalmasını istiyorsa vermez.

Burasi Antu degil Kaan bey. Ayaginizi denk alin lütfen.

Monaco Falcao nun takimda kalacagini açiklamasi

Hadi simdi takil sessizce buralarda

Maddi konuda pek fark göremiyor birak bunlar Oyuncu bile satamiyor. Dursun özbekin kurdugu takim sampiyon oldu zaten ilk Cengizin ilk senesinde

Gerçi özbek de facia ama bunlar da öyle
Seri iyi transfer
Nzonzi cok iyi transfer
Emre mor iyi transfer
Jimmy durmaz yerinde transfer
Kocuk yerinde transfer
Babel sacma transfer 3 sene mukavelle cok ve hizli degil, kötü demiyorum ama yerine dinamik biri olabillirdi
Sener gereksiz transfer
Adem büyük gereksiz transfer
Oznofor kiralik anlasmasinda satis opsiyonu sacma

Bence yaptiklari transferler o kadar kötü degil suan eksikleri var ama onlarda tamamlandimi gayet iyi transferler yaptilar Ortalama olarak

Boş adamsın.Önce okuduğunu algıla ve kendi yazdığını tekrarr oku.

Doğru konuş boş adam falan ne diyon!

Yangın zaten gelişi güzel bir tabir oldu. Eleştirmenin adını yangın diye biz uydurduk zaten.

He boş adamım sizin gibi 3 tane hashtag açıp yönetime sallayınca dolu adam olacağım.

Büyük ihtimal çoktan olumsuz yöne evrildi transfer, sadece süreci uzatıp transfer sezonu bitince işte uğraştık ettik, son ana kadar sorun yoktu ancak kulübü şöyle dedi böyle yaptı vs. sıkacaklar. Bu saatten sonra olacaklar, yedek bir yerli santrafor+bulurlarsa yedek yerli stoper. Semih Kaya bile tekrar gelebilir o kadar ki şaşırmam yani.

Mustafa Cengiz'den muhabirlere; "Transfer dönemi bitsin. Tüm sorularınıza yanıt vereceğim. Ben de doldum çünkü." (Habertürk)

Falcao için Jorge Mendes, Ahmet Bulut gibi menajerlerin kucağına oturacaksak hiç gerek yok gelmesin zaten.

Bende nefret etmeme rağmen Diagne ile devam ederiz ha satabilirsek kalan 10 günde yerine transferde yaparız.

Burada Hocaya üzülürüm istediği çoğu oyuncuyu alamıyoruz ama gerek ffp gerek ekonomik koşullar ortada.
Hoca da adam akilli oyuncular istesin o zaman sneijder bile 3.siradaymis

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt