Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beklentiye kendileri soktular şimdi ise işin içinden bir şekilde sıyrılma peşindeler.

1 Haziranda deseydiler ki

Şener Özbayraklı
Nzonzi
Mehmet Topal
Seri
Jimmy
Emre Mor
Babel
Sturridge
Sörloth

gelecek kim HAYIR derdi? Hiç kimse demez herkes mutlu olurdu. Şimdi ise beklenti oluştu, o beklenti karşılık bulmadı, moraller SIFIR, yıkılmaya yakın bir yapı, patlamaya hazır taraftar ve işin kötüsü örneğini verdiğim Sturridge ve Sörloth gibi santraforlar da yok takımda.

Toplantıdan önce de yazmıştım bizim başkan show u seven biri falcao işi olumlu olsa mutlaka belli ederdi abdürrahim i hiç söylemiyorum adamın yüzüne bakarak bile çıkarım yapar sin bu iş yaş arkadaşlar hatta olumsuz olması yanında şaşkınlık ve acizlik sezdim kendi ellerinde olmayan bir durum var sanki ..
Ne onların ellerindeki zaten. Yok rüzgar esti yağmur yağdı güneş çıkti.bahane bitmez bunlarda. Beceriksiz olduklarını kabul etseler bu sorunlar yaşanmayacak zaten

Falcao'dan da transfer duyumcularından da o kadar sıkıldım ki, çok şükür transfer döneminin sonuna geldik. Bir an önce bitsin bu dönem.

Toplantıdan önce de yazmıştım bizim başkan show u seven biri falcao işi olumlu olsa mutlaka belli ederdi abdürrahim i hiç söylemiyorum adamın yüzüne bakarak bile çıkarım yapar sin bu iş yaş arkadaşlar hatta olumsuz olması yanında şaşkınlık ve acizlik sezdim kendi ellerinde olmayan bir durum var sanki ..
Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerdir 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt