İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
burdayım kardeşim ben gelmesini senden çok istiyorum ama gelmeyecegini bilicek kadar da gerçekciyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burdayım kardeşim ben gelmesini senden çok istiyorum ama gelmeyecegini bilicek kadar da gerçekciyim
Gol atarsa yani penaltı veya top çarparsa da kendisi trip atar sanki başka bir iş yapmak için para alıyormuş gibi.Diagne yarin tepki görür kesin
Ne onların ellerindeki zaten. Yok rüzgar esti yağmur yağdı güneş çıkti.bahane bitmez bunlarda. Beceriksiz olduklarını kabul etseler bu sorunlar yaşanmayacak zatenToplantıdan önce de yazmıştım bizim başkan show u seven biri falcao işi olumlu olsa mutlaka belli ederdi abdürrahim i hiç söylemiyorum adamın yüzüne bakarak bile çıkarım yapar sin bu iş yaş arkadaşlar hatta olumsuz olması yanında şaşkınlık ve acizlik sezdim kendi ellerinde olmayan bir durum var sanki ..
Dalga mı geçiyorsunuz acabaDiagne-Adem,Eren-Muğdattan çok iyi değil bence
Boşver renktaş kuşun teki ya kaç kere söyledim hala şutlanmadı.Burasi Antu degil Kaan bey. Ayaginizi denk alin lütfen.
Monaco Falcao nun takimda kalacagini açiklamasi
Hadi simdi takil sessizce buralarda
Diagne yarin tepki görür kesin
Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerdirToplantıdan önce de yazmıştım bizim başkan show u seven biri falcao işi olumlu olsa mutlaka belli ederdi abdürrahim i hiç söylemiyorum adamın yüzüne bakarak bile çıkarım yapar sin bu iş yaş arkadaşlar hatta olumsuz olması yanında şaşkınlık ve acizlik sezdim kendi ellerinde olmayan bir durum var sanki ..
Hayır ciddiyim bu forvetlere kalırsak geçen seneden çok daha iyi olmaz diyorum en fazla 1 tık iyidirlerDalga mı geçiyorsunuz acaba