Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.667
- 1.328
İzleyemedim vallahi şimdi 90 dakikasını izlerim.Ne maç oldu be.
Türkiye liginde herhangi bir takimin o seviyelere gelmesi malesef en az 8-9 sene Bulur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyemedim vallahi şimdi 90 dakikasını izlerim.Ne maç oldu be.
Türkiye liginde herhangi bir takimin o seviyelere gelmesi malesef en az 8-9 sene Bulur
Bizim tempomuz ve fiziğimiz ne zaman oturacak 34lük dirar sol bekten ceza sahasına giriyor 90+3te kuran çarpsın nagatomo ekranda gözükmez aynı pozisyonda
Kariyer kıyaslayan yok zaten saha içi fayda olarak dedim. Vedat 25 yaşında çok büyük bonservise satılma ihtimali de var böyle devam ederseAbartmayalim. Adam şu anda kendini kanıtlamak için kasıyor. Vedat kötü demiyorum ama bulunduğu takım içinde bireysel şova dönük çok adam var. Ersun çabuk adam satan biri tepki de. Baknz Mehmet topal. O yüzden bireysel değil takım onemli.
Falcao ile Vedat karşılaştırma bence. Kariyer,son güncel veriler filan.
Açık konusmak gerekirse su sartlarda bu sene şampiyon olamazsak fatih hoca ve yönetimin birlikte istifa etmesi gerekiyor
İstifa da bir hizmettir...!
Vedat maçı aldırdı her hava topunu aldı neredeyse top saklaması attığı golde takipçiliği becerisi ayrıca aşırı ağır da değil sürekli aktif kanatlara geriye gidiyor. Kusura bakmayında vedat diagne'ye 10 basar Falcao dan bile iyi olabilir
Aslında demek istediğim farklı değil. Son yıllarda fener oynamadan kafada kalıyor hep. Hakemle ya da balla. Ama sonunu getiremiyor.Skorlar aldatmasın. Geçen hafta 20 dakikada 3 penaltı alıp maçı kopardılar ve rakiplerinin direnecek durumu yoktu. Keza biz penaltıyı atsaydık maçı farka götürürdük. Bugünde akbil eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve hepsi çok netti. Bu galibiyetler takımları havaya sokabilir ama eksiklerini kapatma konusunda olumsuz etkiler. fb taraftarları şu maçtan sonra sağ bek Ozan, sol bek Dirar, stoper Jailson oynamasına rağmen kazandık diye değilde bu mevkilerde neden bu adamlar oynuyor diye düşünmeli. Yoksa işleri önümüzdeki haftalarda çok zor.
bence de rtasAçık konusmak gerekirse su sartlarda bu sene şampiyon olamazsak fatih hoca ve yönetimin birlikte istifa etmesi gerekiyor
Açık konusmak gerekirse su sartlarda bu sene şampiyon olamazsak fatih hoca ve yönetimin birlikte istifa etmesi gerekiyor
orda topu göremez be hahahaMuriqi fena kacirdik yalniz senye Premier League yapar
benimde aklimdan gecmedi degil, boysuz moysuz ama muriqiyi indirdi adam hava topundaSeri yerine azubuikeyi alsaydik keske
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!