Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi 8'de 8 yaparak başlamıştık lige bir ara fenerin coşması bunu hatırlattı bana

Ulan daha 32 hafta var 32
Benim tek korkum var oda şampiyonlar ligi dönüşü puan kayıpları. Diğer yanda sadece 4.yıldıza hedef koymuş haftada 1 maç yapacak adamlar. Çok derin bir kadromuz var mı tartışılır

Bizim tempomuz ve fiziğimiz ne zaman oturacak 34lük dirar sol bekten ceza sahasına giriyor 90+3te kuran çarpsın nagatomo ekranda gözükmez aynı pozisyonda

Başakşehir alışkın beklerden gol yemeye. Başak çözen şey beklerden ve arkadan sürpriz defansif golculer. Zor değil bu analiz. Biz 2 senedir öyle koyuyoruz.

Abartmayalim. Adam şu anda kendini kanıtlamak için kasıyor. Vedat kötü demiyorum ama bulunduğu takım içinde bireysel şova dönük çok adam var. Ersun çabuk adam satan biri tepki de. Baknz Mehmet topal. O yüzden bireysel değil takım onemli.

Falcao ile Vedat karşılaştırma bence. Kariyer,son güncel veriler filan.
Kariyer kıyaslayan yok zaten saha içi fayda olarak dedim. Vedat 25 yaşında çok büyük bonservise satılma ihtimali de var böyle devam ederse

Şu forumdaki kişilerin yaşlarını bazen çok merak ediyorum Her maç sonrası yangın çıkaranlar Ne bileyim 2.haftadan şampiyonu belli etmek, yok bu fener 5 te 5 yapar demek akıl mantık işi değil 90dk top mu oynadılar yani. Mal mal pas hatası yaptı başak viscada sıçtı batırdı. Yediler golleri iyi ki de yediler, ama biz Galatasarayız bir kere kadro kalitemiz 2kat üstün takım birlikte oynamaya başlayınca ezer geçeriz herkesi. Niye böylesiniz siz ya

Vedat maçı aldırdı her hava topunu aldı neredeyse top saklaması attığı golde takipçiliği becerisi ayrıca aşırı ağır da değil sürekli aktif kanatlara geriye gidiyor. Kusura bakmayında vedat diagne'ye 10 basar Falcao dan bile iyi olabilir

Falcao'ya 10 değil 1000 basar. Messi, Salah bile Vedat ayarında değil.

Olm ikide iki yaptılar diye kimseyi şampiyon ilan etmeyin. Bir iki haftaya altıncı hafta nasıl çakıp geçeceğiz anlarsınız..

Skorlar aldatmasın. Geçen hafta 20 dakikada 3 penaltı alıp maçı kopardılar ve rakiplerinin direnecek durumu yoktu. Keza biz penaltıyı atsaydık maçı farka götürürdük. Bugünde akbil eline geçen fırsatları değerlendiremedi ve hepsi çok netti. Bu galibiyetler takımları havaya sokabilir ama eksiklerini kapatma konusunda olumsuz etkiler. fb taraftarları şu maçtan sonra sağ bek Ozan, sol bek Dirar, stoper Jailson oynamasına rağmen kazandık diye değilde bu mevkilerde neden bu adamlar oynuyor diye düşünmeli. Yoksa işleri önümüzdeki haftalarda çok zor.
Aslında demek istediğim farklı değil. Son yıllarda fener oynamadan kafada kalıyor hep. Hakemle ya da balla. Ama sonunu getiremiyor.

Açık konusmak gerekirse su sartlarda bu sene şampiyon olamazsak fatih hoca ve yönetimin birlikte istifa etmesi gerekiyor

İstifa da bir hizmettir...!

03224C43-FD43-48E1-BA8C-A1DFB2BE6E39.webp

Tatlim gelll kus kafesinde seviselim

Falcao bizle ismi geçtiği için söylemiyorum isterse gelmesin vasatın yaşındayken adam rakip defansla makara yapıyordu neyin kiyasi Allah var music iyi topcu yop saklaması pres yapması gölü araması isterdim gelmesini ama rize bize vermemek için 40 takla artı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt