İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
geçen sayfalarda birisi paylaşmış daNerede yazmış "benim haberim değil" diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sayfalarda birisi paylaşmış daNerede yazmış "benim haberim değil" diye
%99 dersenMillet Albayrak’a saldırıyor ama O’nun suçu olduğu kadar taraftarın da suçu var. Twitter da abuk subuk taglar açıldı. Gündem oldu. Adamlar da çakal.
tatildeydi ali naci haberi yok
Konya ve Kayseriyi yenelim + Falcao gelsin goreyim psikolojileriPsikolojik durum pek onem arzetmiyor. Falcao açıklandığı an tam tersi olacak çünkü. Ülkemizde rüzgar nereye eserse, algılar da anında değişiyor. Bunun için panik yapmaya üstünde düşünmeye gerek yok
kötü oyuncu yok sanırım altyapidau 19un maçı var dünkü....metehan stoperde başarılı.valla semihten sonra bi sarı stoper daha olabilir,ki fiziği iyi,hava toplarında basarılı...topu oyuna iyi sokuyo...elbette eksikleri var ama potansiyeli de var.ışık kaan zaten artık a takımda şans bulur.
bozan iyi oynuyor.şık topuk pası sonrası deniz palaya attıgı müthiş pas gol olmadı ne yazıkki..bozanı hoca degerlendirebilir.tabi oltion bilalli oynayacak daha bu takımda.lisansı bi cıksın da.kanatlar yine cok iyi.fırat güllü de var.
ortasahada ferhan-göktan ısılak (çok yetenekli ve cok begeniyorum oyununu) önlerinde 10 numara mustafa kapı oynuyo.deniz pala yerine erencan oynar herhalde ilerleyen zamanda.tam kadrolara bakmak lazım.süper yedek ve sagbek,solbek,sag açık,sol açık-forvet oynayan halil kaya da var kadroda.
güney gencel ve berkan mahmut gibi 2 milli takım oyuncusu da var yedekte ortasaha için
Sneijder eTaffarel
Capone, popescu, bulent (C), Umit
Keita, Okan, Tugay, Hagi
Drogba, Jardel
Bu 11 den su an en cok hangisine ihtiyacimiz var sizce?
Bende böyle düşünüyorum. Hocanın Gomis olayından sonra ağzı yandı, yenisi gelmeden eldekini bırakmaz.hoca sattırmıyor bence dıagneyı
ellerıne yuzlerıne bulastırdılar transferı cıdden forvet ahı var klupte![]()
Taffarel
Capone, popescu, bulent (C), Umit
Keita, Okan, Tugay, Hagi
Drogba, Jardel
Bu 11 den su an en cok hangisine ihtiyacimiz var sizce?