Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet Albayrak’a saldırıyor ama O’nun suçu olduğu kadar taraftarın da suçu var. Twitter da abuk subuk taglar açıldı. Gündem oldu. Adamlar da çakal.
%99 dersen
fransaya davulla zurnayla gıdersen
fotolar cekıp koyarsan
menejer bıle hafta bası bıtecek derse

taraftar ne yapacaktı :) nıye kendımızı sucluyoruz bız devamlı onu anlamadım. Bi aklımızı basımıza alsak. Ayrıca tagların bı cogunu fblıler actı bu da bellı

bizim yönetim maalesef çok beceriksiz, bu kadar bekletmenin nedeni ucuza kapatmak olsa anlarım, bu gidişle kulübü batıracaklar yakında transfer yasağı gelir, yerine gelebilecek yönetim de beceriksiz olacaktır, bence biran önce klüp satılsın yoksa kayyum yakındır. sadece F.Terim ile olmuyor

Psikolojik durum pek onem arzetmiyor. Falcao açıklandığı an tam tersi olacak çünkü. Ülkemizde rüzgar nereye eserse, algılar da anında değişiyor. Bunun için panik yapmaya üstünde düşünmeye gerek yok

Bir de Muric'in belli bir standartta olduğunu defalarca yazdık, hatta GS aldı dendiğinde de, FB alınca da yazdık. Adam iyi topçu.

Ancak bir risk vardı, bir Anadolu takımı hücum oyuncusu büyük bir takıma gidince, bir de birincil skor opsiyonu olarak gidiyorsa, genellikle baskıyı kaldiramayip dağılıp gidiyor.
Vedat o eşiği sanki biraz aştı, çok iyi başladı, kredi edindi. Bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Son olarak bence bir forvet daha almaları lazım, Vedat'in yerine oynayacak forvetleri yok bildiğin. (Kruse ya da Allahyar demeyin)

u 19un maçı var dünkü....metehan stoperde başarılı.valla semihten sonra bi sarı stoper daha olabilir,ki fiziği iyi,hava toplarında basarılı...topu oyuna iyi sokuyo...elbette eksikleri var ama potansiyeli de var.ışık kaan zaten artık a takımda şans bulur.

bozan iyi oynuyor.şık topuk pası sonrası deniz palaya attıgı müthiş pas gol olmadı ne yazıkki..bozanı hoca degerlendirebilir.tabi oltion bilalli oynayacak daha bu takımda.lisansı bi cıksın da.kanatlar yine cok iyi.fırat güllü de var.

ortasahada ferhan-göktan ısılak (çok yetenekli ve cok begeniyorum oyununu) önlerinde 10 numara mustafa kapı oynuyo.deniz pala yerine erencan oynar herhalde ilerleyen zamanda.tam kadrolara bakmak lazım.süper yedek olan sagbek,solbek,sag açık,sol açık-forvet oynayan halil kaya da var kadroda.

güney gencel ve berkan mahmut gibi 2 milli takım oyuncusu da var yedekte ortasaha için

u 19un maçı var dünkü....metehan stoperde başarılı.valla semihten sonra bi sarı stoper daha olabilir,ki fiziği iyi,hava toplarında basarılı...topu oyuna iyi sokuyo...elbette eksikleri var ama potansiyeli de var.ışık kaan zaten artık a takımda şans bulur.

bozan iyi oynuyor.şık topuk pası sonrası deniz palaya attıgı müthiş pas gol olmadı ne yazıkki..bozanı hoca degerlendirebilir.tabi oltion bilalli oynayacak daha bu takımda.lisansı bi cıksın da.kanatlar yine cok iyi.fırat güllü de var.

ortasahada ferhan-göktan ısılak (çok yetenekli ve cok begeniyorum oyununu) önlerinde 10 numara mustafa kapı oynuyo.deniz pala yerine erencan oynar herhalde ilerleyen zamanda.tam kadrolara bakmak lazım.süper yedek ve sagbek,solbek,sag açık,sol açık-forvet oynayan halil kaya da var kadroda.

güney gencel ve berkan mahmut gibi 2 milli takım oyuncusu da var yedekte ortasaha için
kötü oyuncu yok sanırım altyapida

Çok değil 1 hafta sonra hersey sonuçlanacak.İnsallah olumlu olur cünkü taraftar olumsuz bi durumda tepki gosterecek buda takımı etkileyecek.Fatih hocanın sessiz durduguna bakmayın ateşi bi yakarsa kimse durdurumaz.

Ulan sanki Fenerbahçeden değil de Guardiola'nın Barçasından bahsediyorsunuz. Bir durun forumun yarısı Falcao derdinde geri kalanı Fenerbahçe güzellemesi yapar zaten Muriqi yı Hary Kane ilan edilmiş resmen

Akşam Galatasaray maçı var farkında mısınız ?

Dün aynı Fenerbahçe yi mi izledik bilmiyorum da o kadar eksiği olan bence ilk 5 arasına giremeyecek Başakşehir i son dakikada yendiler öyle aham şaham da bir oyun görmedim ben sahada Visca-Furkan filan mallık yapmasa Başakşehir çok rahat kazanmıştı maçı

Başağın da böyle olacağını yazdık. Adamların gelebileceği max seviye geçen seneki şampiyonluk maçıydı. FB küme düşme mücadelesi veriyorken, BJK o kadar kötüyken, GS'in 8 puan önündeyken şampiyon olamiyorsan, senin işin bitmiştir.
Dün Allah var FB'nin galibiyetine inceden sevindim. Çünkü bu Başak denen takımdan ciddi ciddi kurtuluyoruz gibi. Bir iki sezon içinde de küme düşerler, gidişat o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt