Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Imkani yok, en kötü ts olurErsun'a şampiyonluk kaptırdık resmen. Terim istifa eder yakında
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imkani yok, en kötü ts olurErsun'a şampiyonluk kaptırdık resmen. Terim istifa eder yakında
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle kolay istifa yok önce gereken transferleri yapacaklar sonra ister devam etsinler ister çekip gitsinler. gereken transferleri yapmadan istifa ederlerse bedelini öderlerVaay bee , abdurrahim stattan kaçacak reddeye gelmişse sözün bittiği yerdeyiz.. O falcao gelse de gelmese de artik saniye durmaması gerek o makamda.. terimin arkasına sığına sığına geçirdiler 2 seneyi, istifa edin artık, artik zarar veriyorsunuz...
BU CÜMLEDEN NE ANLARIM BİLİYORMUSUNUZ? BEN ORTASAHA STOPER İSTİYORUM AMA TÖNETİM ŞOV İÇİN FALCAOYLA UĞRAŞIYOR DİYORFatih Terim: "İlgili kişiler uğraşıyorlar, inşallah olur. Kaldı bir haftamız. Bana Falcao denildiği zaman ben acaba bir tane daha stoper var mı diyorum, bir orta saha eksiğimiz daha var mı diyorum. Hoca istemiyor mu diyorlar, öyle bir şey yok, ben doğruları anlatmak zorundayım."
Takımın en iyileriydi o yazdigin adamlar.Hızlı adam yok yaşlı diyoruz takım bunu nasıl görmüyor bu adamlar.Götünden soluyordu en son Babel Mariano Nagatomo
Yukarda Allah var beceriksiz minibüsçü kazığı attı.son gün bunu alinca terim de bisey diyemediHoca Galatasaray'ın geleceğini düşünmeliyim diye konuşuyor iyi güzel de
Peki adama sormazlar mı hoca
Geçen sene Diagne denen öküze 13 milyon euro verirken neredeydin hocaaaaa neredeydin