Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlarım falcaosuna şu diagne denen salatalıktan biri bizi kurtarsın iddia ediyorum eren derdiyok bile daha iyi bir bitiriciydi bundan bu biraz esmeri ve saçı boyalısı bu skor çok iyi oldu herkes aklını başına alır bi de kötü skordan sonra da konuşacak yönetici galibiyet sonrası kelle gibi sırıtmayı biliyor a.albayrak anca yahu 2 yıldır forvetsiz bu takım üstüne oyunu da her yıl geriye gidiyor temposuz yürüyen bir takım

Hoca artık bitirin demiş işte kısacası topu atmış albayraka

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam tam bir ego küresi. Sürekli biz biz biz, siz kim demiyor kimse de çıkıp.
Futbol konuş be adam

Falcaoyu şimdi munasip yerlerine sokabilirler

Cezaysa ceza yeter artık.iki senedir aynı boku yiyorsun.lige basllarken forvet krizi

İki senedir sampiyonuz florentinanin izlediği güzel maç sayısı bizden fazla

İki senenin şampiyonu kayseri deplasmanına giderken galibiyet şansı yüzde 20 felan

Lanet olsun

Vaay bee , abdurrahim stattan kaçacak reddeye gelmişse sözün bittiği yerdeyiz.. O falcao gelse de gelmese de artik saniye durmaması gerek o makamda.. terimin arkasına sığına sığına geçirdiler 2 seneyi, istifa edin artık, artik zarar veriyorsunuz...
öyle kolay istifa yok önce gereken transferleri yapacaklar sonra ister devam etsinler ister çekip gitsinler. gereken transferleri yapmadan istifa ederlerse bedelini öderler

Fatih Terim: "İlgili kişiler uğraşıyorlar, inşallah olur. Kaldı bir haftamız. Bana Falcao denildiği zaman ben acaba bir tane daha stoper var mı diyorum, bir orta saha eksiğimiz daha var mı diyorum. Hoca istemiyor mu diyorlar, öyle bir şey yok, ben doğruları anlatmak zorundayım."
BU CÜMLEDEN NE ANLARIM BİLİYORMUSUNUZ? BEN ORTASAHA STOPER İSTİYORUM AMA TÖNETİM ŞOV İÇİN FALCAOYLA UĞRAŞIYOR DİYOR

Senin yönetim gibi ....

Falcao konusunu en başta böyle konuşsalardı iş bu noktaya gelmezdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim Halı Saha Maçlarımızda dahi Trip Atan adamları bir daha çağırmıyoruz.Bu Diagne Denilen Herif Her Hareketinde Trip yapıyor.Takımın ahengini bozuyor Direk kadro dışı kalmalı.

Hoca Galatasaray'ın geleceğini düşünmeliyim diye konuşuyor iyi güzel de

Peki adama sormazlar mı hoca

Geçen sene Diagne denen öküze 13 milyon euro verirken neredeydin hocaaaaa neredeydin
Yukarda Allah var beceriksiz minibüsçü kazığı attı.son gün bunu alinca terim de bisey diyemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt