Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi başında yazmıştım yine yazıyorum. Oyaladılar geçen transfer dönemlerindeki olayları tekrarladılar. Eğer yönetime suç bulmamaya sorumlusuna cezasını kesmemeye devam ederse taraftar, yine aynı şeyleri yapacaklar. Ilk yalan söylediği dönemde yakıp yıkmalıydınız. Şimdi asip kesiyoruz yine. Olacakları söyleyim. Hiçbirşey. Aynı tas aynı hamam devam.
yahu yalan falanda kimse bu heriflerden dünya yıldızı getirin istemediki kim sitedi. Luyindamayı bulan samattayla ilgilenen transfer ekibi bir tane ismi olmayan maliyetsiz oyuncu alıp getirmek çok mu zor yahu. Şov peşinde koşun diyen mi var.

Diagne kalacak zaten bundan eminim ben. En iyisi her mac destek olmali taraftar elde baska bir golcu yok maalesef.
Abi Allah aşkına kreş mi burası ya diagne'nin tripleriyle uğraşacagız. taraftar psikolog mu ya adamın keyfini yapmaya çalışıyoruz. Hem taraftar mı suçlu olmuyor işte ilk günden belliydi bu adamdan olmayacak.

Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Andrea Pirlo
Geçen sezon da bunu paylaşıp duruyordu her puan kaybından sonra bazı arkadaşlar ama sezon sonu gördük ne olduğunu devam edin bu şekilde sonunda ne olacağını göreceğiz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süleyman Rodop: Falcao transferinin sonuçlanmaması Ahmet Bulut'u çok sinirlendirdi. Ahmet Bulut, Galatasaray yönetimine bir daha hiçbir oyuncu için aracı olmayacağını net bir ifade ile bildirdi.

yahu yalan falanda kimse bu heriflerden dünya yıldızı getirin istemediki kim sitedi. Luyindamayı bulan samattayla ilgilenen transfer ekibi bir tane ismi olmayan maliyetsiz oyuncu alıp getirmek çok mu zor yahu. Şov peşinde koşun diyen mi var.
Hasan şaş yalanladı falcao işini bunlar hemen mikrofona koşup istiyoruz dedi şampiyon da olsak yönetim gitmeli

Hocanın söylediklerinden anladığım falcaodan önce stoper,ortasaha ve hızlı bir kanat oyuncusu istediği ama artık çok geç

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezon da bunu paylaşıp duruyordu her puan kaybından sonra bazı arkadaşlar ama sezon sonu gördük ne olduğunu devam edin bu şekilde sonunda ne olacağını göreceğiz

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne oldu sezon sonunda ? 2-3 futbolcu olağanüstü goller atarak aldı şampiyonluğu ft’ye rağmen. O futbolcuların başında da hocanın sezon başında takımdan kovmak için yapmadığını bırakmadığı feghouli geliyor.

Fatih Terim: Sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir bu 1 hafta içinde , keşke olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt