Oğuz Balcı
Tecrübeli Üye
- 21 Temmuz 2019
- 7.495
- 5.105
- 718
Topal ve mevlüt kesin bizde bunu bilmeyen yok zaten.Ama stoper semih mi olur bilmiyorummevlüt
semih
mehmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topal ve mevlüt kesin bizde bunu bilmeyen yok zaten.Ama stoper semih mi olur bilmiyorummevlüt
semih
mehmet
Futbolcular fatih terime rağmen aldılar şampiyonluğu yani öyle mi o zaman bu mantıkla iki haftada 1 puan almamızın nedeni kırmızı kart gören futbolculardır neden fatih terime yükleniliyor o zaman?Bu tutum yanlış yani kazanınca futbolcular mucize yarattı kaybedince fatih terim istifa böyle olmaz yaniNe oldu sezon sonunda ? 2-3 futbolcu olağanüstü goller atarak aldı şampiyonluğu ft’ye rağmen. O futbolcuların başında da hocanın sezon başında takımdan kovmak için yapmadığını bırakmadığı feghouli geliyor.
Keşke gelse..Bence ndiaye geri gelecek yada mehmet topal gelecek
Hızlı oynayacak adam yok çünkü 75.dk dan sonra herkes pert.Top çevrilmiyor top bizde kalmıyorAdamlar 75 dakika yaslandi 1 gol atabildik biz 15 dakika yaslanamadik bile. Takimin durumunu sen düsün
Olur olmamasi farkli, elde baska oyuncu yokken destek cikmamak taraftarlik degil benim gozumde. Peki diyelim ki sevmedigimiz her oyuncuyu yuhluyoruz, sonuc olarak ne bekliyoruz? Mac mi kazanacagiz bu sekilde? Bak saka yapmiyorum, bir defa isler ters gitmeye baslasin Fener'in gecen sezon ki sezonun aynisini biz yasariz.Abi Allah aşkına kreş mi burası ya diagne'nin tripleriyle uğraşacagız. taraftar psikolog mu ya adamın keyfini yapmaya çalışıyoruz. Hem taraftar mı suçlu olmuyor işte ilk günden belliydi bu adamdan olmayacak.
Süleyman Rodop: Falcao transferinin sonuçlanmaması Ahmet Bulut'u çok sinirlendirdi. Ahmet Bulut, Galatasaray yönetimine bir daha hiçbir oyuncu için aracı olmayacağını net bir ifade ile bildirdi.
Yönetim yapamazsa istifa edip, yeniden secimle yönetimdeki bazı isimler degismeli. Acayip şekilde kamuoyunu yönetemiyoruz,transfer süreçlerini yönetemiyoruz. Net olarak yönetim zaafiyeti varFatih Terim: "Üstüne basa basa söylüyorum: Başkan ve yöneticilerimiz çok uğraşıyorlar. 1 hafta içinde sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir. Keşke olsa...
terim falcao stoper os dedi
terim insallah giderler demiyorsa birsey bilmiyorumYönetim yapamazsa istifa edip, yeniden secimle yönetimdeki bazı isimler degismeli. Acayip şekilde kamuoyunu yönetemiyoruz,transfer süreçlerini yönetemiyoruz. Net olarak yönetim zaafiyeti var
Kazanırken de kaybederken de futbol oynamıyoruz. Günlük futbolcu performansı ve şans faktörü belirliyor. Bugün iyi oynayan futbolcular vardı ama şanssızdıkFutbolcular fatih terime rağmen aldılar şampiyonluğu yani öyle mi o zaman bu mantıkla iki haftada 1 puan almamızın nedeni kırmızı kart gören futbolculardır neden fatih terime yükleniliyor o zaman?Bu tutum yanlış yani kazanınca futbolcular mucize yarattı kaybedince fatih terim istifa böyle olmaz yani
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi