Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne oldu sezon sonunda ? 2-3 futbolcu olağanüstü goller atarak aldı şampiyonluğu ft’ye rağmen. O futbolcuların başında da hocanın sezon başında takımdan kovmak için yapmadığını bırakmadığı feghouli geliyor.
Futbolcular fatih terime rağmen aldılar şampiyonluğu yani öyle mi o zaman bu mantıkla iki haftada 1 puan almamızın nedeni kırmızı kart gören futbolculardır neden fatih terime yükleniliyor o zaman?Bu tutum yanlış yani kazanınca futbolcular mucize yarattı kaybedince fatih terim istifa böyle olmaz yani

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın anlattıklarını dinleyince kenardan oyunu iyi izleyemediğini düşünmeye başladım. İlk yarıyı ve ikinci yarı golden sonraki oyunu beğendiğini söylüyor. Geliyorum diye bağıran golü şansa bağladı.

Abi Allah aşkına kreş mi burası ya diagne'nin tripleriyle uğraşacagız. taraftar psikolog mu ya adamın keyfini yapmaya çalışıyoruz. Hem taraftar mı suçlu olmuyor işte ilk günden belliydi bu adamdan olmayacak.
Olur olmamasi farkli, elde baska oyuncu yokken destek cikmamak taraftarlik degil benim gozumde. Peki diyelim ki sevmedigimiz her oyuncuyu yuhluyoruz, sonuc olarak ne bekliyoruz? Mac mi kazanacagiz bu sekilde? Bak saka yapmiyorum, bir defa isler ters gitmeye baslasin Fener'in gecen sezon ki sezonun aynisini biz yasariz.

Futbolculara verilen maaşa her zaman üzülmüşümdür. Hiç biri o paraları hak edecek bir şey yapmıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diagne 10-11 milyona gider. Falcao gelmez.
Mevlût ve Mehmet Topal bedavaya gelir.
Bir 5-6 milyonluk scout forveti gelir ve Henry tipinde bir kiralik oyuncu gelir ve transfer dönemk kapatilir.

sonunda b plani var mi diye soran oldu

Fatih Terim: "Üstüne basa basa söylüyorum: Başkan ve yöneticilerimiz çok uğraşıyorlar. 1 hafta içinde sadece Falcao değil başka şeyler de olabilir. Keşke olsa...

terim falcao stoper os dedi
Yönetim yapamazsa istifa edip, yeniden secimle yönetimdeki bazı isimler degismeli. Acayip şekilde kamuoyunu yönetemiyoruz,transfer süreçlerini yönetemiyoruz. Net olarak yönetim zaafiyeti var

Futbolcular fatih terime rağmen aldılar şampiyonluğu yani öyle mi o zaman bu mantıkla iki haftada 1 puan almamızın nedeni kırmızı kart gören futbolculardır neden fatih terime yükleniliyor o zaman?Bu tutum yanlış yani kazanınca futbolcular mucize yarattı kaybedince fatih terim istifa böyle olmaz yani

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kazanırken de kaybederken de futbol oynamıyoruz. Günlük futbolcu performansı ve şans faktörü belirliyor. Bugün iyi oynayan futbolcular vardı ama şanssızdık

Maça bakıyorum bireysel olarak iyi performanslar var
Mariano&Nagatomo kötü değildi mesela
Babel zaman zaman etkili oldu
Feghouli yine sağ kanatta etkiliydi
Luyindama sapa sağlam oynadı
Muslera kötü değildi
Nzonzi maşallahı var
Diagne belki iyi değildi ama kendisinden hiç beklemediğim kadar mücadele etti
Seri o kırmızı kartı görene kadar hiç kötü değildi

Ama hangi ikili birbiriyle uyumluydu desen ? kimseyi söyleyemem hani takım olarak uyumlu olmayı geçtim de birbiri ile uyumlu 2 tane futbolcu sayamam size bizim takımın ana sıkıntısı bu hı bir de laubali olmaları var şu maçı gerçekten kazanmayı isteyen belki Luyindama&Feghouli ve Nzonzi vardı geri kalan maçı kazanmak için ekstra çabaladığına inanmıyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt