Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar maçından sonra bunu yazdım diye beni tefe koydular burda. Adam vasat ötesi. Futboldan anlayan herkes görür, ama at gözlüğüyle maç izlersen ismine aldanıyosun işte.
Belhandayı da geldiğinden beridir beğenmiyorum bu seriden de izlediğim ilk andan itibaren nefret ettim.içinde futbol hırsi,mücadelesi olmayan adamları sevmiyorum

şu an set oyununda en büyük sorunumuz beklerin sıfıra inecek kaliteli deparları atamaması. nagatomo'nun solak olmadığı için oyunu genişletememesi zaten doğası gereği klasik. ilk yarıda 11 kişi gömülen rakibe karşı 10 kişi rakip sahada dizilişimiz pas açılarımız tamamen doğru ve çok güzeldi bence ama opsiyon yaratacak koşular kesinlikle gelmiyor. mariano da ayağına top almayı seven biri ve düşük tempolu olduğu için boş deparları denemiyor sürekli.
güzel yorumlar yapıyosun abi.senin gibi 4-5 tane daha olsa forum iyi olur

Apo hocadan habersiz sıçmaya gitmez. Soru şu diagne'yi hoca mı istedi yoksa gol kralı diye yönetim mi aldı ?

Şu 6. Hafta civcivlere en az 3 fark atmak gerek. Son 2 senede yaptıklarını o maç içlerine boşaltmamız lazım. Taraftar maçta bile Falcao nöbeti tutuyor. Transfer dönemi bitsin takımda kafa olarak rahatlayacaktır

Hiç konsantre değiliz vala Ulaş kardeşim. Falcao bitirdi sinerjiyi. En kötü karar kararsızlıktan iyidir derler. Falcao sürecinin kötü yönetilmesi takımın iyi sinyaller verdiği yerlerin de görülmesine izin vermiyor. Gelse de gelmese de süreç bitse rahatlayacak, önümüze bakacağız. Fenerbahçe'yi ise rahat yeneceğiz. İstedikleri ile gelsinler. O kadar güveniyorum Terim'e.

Yangın ve başkalarına nefretle beslenen, çoğunda da farkında olmadıkları Fenerbahçe ezikliği ve İngiliz Futbolu aşkı bulunan, idealar evreninde yaşayan arkadaşları saymazsak bu çöp ligde 3.olmaz bu kalitedeki takım. Takıma zaman ve camia olarak birleşmek lazım. Albayrak'ın transfer kısmındaki görevinden istifası bu toparlanmayı sağlayabilir belki. Sezonu açamadık hasılı. :)

Bu lig eskisi gibi değil, yabancı kontenjanı kalktıktan sonra anadolu takımları da epey güç kazandı.

Bir takımın çok ciddi bir kalite farkı olmadığı sürece bu ligde şampiyonun alacağı max puan 75 falandır.

Şikecilerin kadrosu vasat alabilecekleri max puan 65 falan. Biz şampiyon olabilir miyiz bilmiyorum ama kargalar ve hamsilerin şikecileri sollayacağı çok açık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Profesyonel dünyanın alışılmadık bariyerlerine hazır mıyız?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu Falcao işinin yarın öbürgün olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum, AA ise yüzü kalmadı bittiyse bile gitmesi gerekiyordu gitti

Bugün diagne bir degajda göğüs kontrol yapmaya çalıştı etrafında kimse yoktu, ve 5 metreye gitti kontrolü farkeden oldu mu? Bu adamla bir sene geçmez
Vallahi maç konusunda yazdım yazdım sildim, hem Diagne'ye hem de ''ya onu ıçlıklamayınnn, o bicim foyvetimiz, iyi oynadığğ oo'' diyenlere.

Monaco ve Falcao'ya gozdagi verildi gibi hissettim hocanin konusmasinda. Kararinizi 1-2 gun icinde vermezseniz alternatif oyunculara yonelinir diyorda. Bugune kadar birini getirip oynatsak belkide 6 puanda keyif catiyor olurduk.
Transfer sezonu bitti bitiyo biz daha yenimi gozdagi veriyoruz ? Monaco yer mi bunu ? En fazla cokta tinn der gecer

Yenmemizde, sampiyon olmamizda hic onemli degil. Dunyada hic bir takim her sene sampiyon olamaz. Onemli olan oturtmak istedigimiz sistem isik veriyor mu? Ben onu goremiyorum. Gecen sezon da goremedim. Pahali, yasli ve gonderemeyecegimiz bir kadro kuruldu. Bir kac yil SIkIntI cekebiliriz, hazirlikli olmamiz lazim.

Gelecekte en buyuk dilegim genc, kulturlu, is bilen insanlardan olusan bir yonetim ve teknik ekibe kavusmamiz olurdu. Bizi kismen proje takimina donusturecek bir ekip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt