Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
selçuktan iyi 1 tane orta saha yoksa o altyapıyı benzin döküp ateşe versinlerBas bas bağırdık yerli ortasaha alın diye.Alınmayan her gun yedekten selçuk girer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selçuktan iyi 1 tane orta saha yoksa o altyapıyı benzin döküp ateşe versinlerBas bas bağırdık yerli ortasaha alın diye.Alınmayan her gun yedekten selçuk girer.
Belhandayı da geldiğinden beridir beğenmiyorum bu seriden de izlediğim ilk andan itibaren nefret ettim.içinde futbol hırsi,mücadelesi olmayan adamları sevmiyorumAkhisar maçından sonra bunu yazdım diye beni tefe koydular burda. Adam vasat ötesi. Futboldan anlayan herkes görür, ama at gözlüğüyle maç izlersen ismine aldanıyosun işte.
güzel yorumlar yapıyosun abi.senin gibi 4-5 tane daha olsa forum iyi olurşu an set oyununda en büyük sorunumuz beklerin sıfıra inecek kaliteli deparları atamaması. nagatomo'nun solak olmadığı için oyunu genişletememesi zaten doğası gereği klasik. ilk yarıda 11 kişi gömülen rakibe karşı 10 kişi rakip sahada dizilişimiz pas açılarımız tamamen doğru ve çok güzeldi bence ama opsiyon yaratacak koşular kesinlikle gelmiyor. mariano da ayağına top almayı seven biri ve düşük tempolu olduğu için boş deparları denemiyor sürekli.
Falcao tamam yarın açıklanır
Mehmet özcan da gelmeliydionlar denensin ama selçuk uzak dursun. Aslında Atalay, Belhanda'nın alternatifi olabilir, Seri'nin alternatifi Mustafa olabilir, Nzonzi alternatifi olarak da Donk idare eder.
Ama gerçekten umutluyum bu orta alandan
Şu 6. Hafta civcivlere en az 3 fark atmak gerek. Son 2 senede yaptıklarını o maç içlerine boşaltmamız lazım. Taraftar maçta bile Falcao nöbeti tutuyor. Transfer dönemi bitsin takımda kafa olarak rahatlayacaktır
Mevlüt bile zor. Kendi bonservisini alırsa gelecek.Beyler oturun ve yönetimin şovunu izleyin. Bu hafta Topal, Semih ve Mevlüt tranfer edilir. Transfer şov coming!!!!
Onları bile alamazlar.en fazla semih gelirBeyler oturun ve yönetimin şovunu izleyin. Bu hafta Topal, Semih ve Mevlüt tranfer edilir. Transfer şov coming!!!!
Hislerim bir kaynağım yokKaynağın ne ?
Vallahi maç konusunda yazdım yazdım sildim, hem Diagne'ye hem de ''ya onu ıçlıklamayınnn, o bicim foyvetimiz, iyi oynadığğ oo'' diyenlere.Bugün diagne bir degajda göğüs kontrol yapmaya çalıştı etrafında kimse yoktu, ve 5 metreye gitti kontrolü farkeden oldu mu? Bu adamla bir sene geçmez
Falcao mu açıklanırMehmet topla yada ndiaye gelir belhanda gider bence yarın falcao açiklanir

Transfer sezonu bitti bitiyo biz daha yenimi gozdagi veriyoruz ? Monaco yer mi bunu ? En fazla cokta tinn der gecerMonaco ve Falcao'ya gozdagi verildi gibi hissettim hocanin konusmasinda. Kararinizi 1-2 gun icinde vermezseniz alternatif oyunculara yonelinir diyorda. Bugune kadar birini getirip oynatsak belkide 6 puanda keyif catiyor olurduk.