Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha o kadar rahatım ki.

Bırak zirvede takılsınlar. Salaklar baskıya dayanamayıp yakında mala bağlarlar.

5 puan fark la😂?

Sakim boys, sakin. 32 hafta var. Çok net şampiyon oluruz diyorum. Tam bizlik senaryo bu.

Yakında önemli bir gelişme yaşanıp, camia olarak yine kenetleniriz manyak bir şekilde. Sonra sen gör Galatasaray’ı.

Bu takım geçen sene 9-10 puan farktan gelip şampiyon oldu.

Şikeciler deplasmanda bitik Başakı yendi diye moral bozmayın.

Şu an NET diyorum, Türkiye’de en RAHAT deplasman açık ara Başak deplasmanıdır.

Sivas, Rize, Trabzon, Denizli, Göztepe deplasmanları çok daha zordur.

Bırak biraz sevinsinler. Yakında çok güzel girecek onlara. Harbi eminim.

Orada yapılabilecek vuruş oydu bence. Topa dokunursun o durumda, fazla düşünme şansın yoktur vuruş hakkında. Kalecinin şanslı anıydı.
Kesinlikle sertçe değil hafif dürterek topu yön değiştirdi ondan daha iyi vuruş olamazdı kaleci de baya ileride iyi kapatmıştı.

erman falcao için '' yarın acaba aniden gelebilir mi?'' dedi serkan korkmaz da duyum mu tahmin mi diye sordu, duyum dedi

sakin kafayla düşünürseniz işler kolaylaşacak.iyi geceler

M.Topal'la bence de anlaşalıdı. Falcao durumundan bekletiliyor. Falcao olmazsa son gün falan yapıştırırlar imzayı.

Adamdan beklentim şu;

Top rakipteyken:
_Pres yapsın
_Alan daraltsın
_Rakibin pas kanallarını kapatsın
_Top kayıplarında geri dönsün, ilerlerde oyalanmasın
_Seri olsun
_Birkaç tane ikili mücadele kazansın
_Degajlara yükselsin, rakip rahatça top indirmesin
_Top çalsın

Top bizdeyken:
_Pas istesin, habire rakibin arkasına saklanıp durmasın
_Az top sürsün, alan boşaltsın, herkes o an boşta olmayabilir, oyunculara zaman kazandırsın
_Şut pozisyonuna girsin, şut çeksin
_Bir iki çakım atsın, yapamıyorsa da topu yana çeksin, rakip oyuncuyu oyundan düşürsün

Şunlardan bir iki tanesi yapsa neyse diycem de, hiç biri yok adamda. Selçuktan zerre fazlası yok, hatta Selçuk bunun yaşındayken bundan çok iyiydi.
Sen diyorsun ki yani Kante’yi alalım ? Şu saydıklarını Dünya üzerinde son 5 senede sadece Kante yapabiliyor. Hem pres yapıp hem ayağı düzgün olacak seri düşünecek ve hızlı olacak 2. Bir topçu yok.

Bugün diagne bir degajda göğüs kontrol yapmaya çalıştı etrafında kimse yoktu, ve 5 metreye gitti kontrolü farkeden oldu mu? Bu adamla bir sene geçmez, şabanlığı öyle küçük detaylarda gizli ki umarım gider bu hafta

Farkedilmeyecek gibi değildi. İzlediğim yerde herkes ağız dolusu sövdü o anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt