- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
kayseri maçında
nzonzi---feghouli
emre mor-----jimy-----babel
------adem-------
olabilir.iyi de olur.
nzonzi---feghouli
------adem-------
olabilir.iyi de olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda oynarkayseri maçında
nzonzi---feghouli
------adem-------
olabilir.iyi de olur.
nzonzi cok iyiydi
donk iyiydi
luyindama iyiydi
muslera normal
seri kırmıızya kadar iyiydi
babel vasat
emre mor iyi
feghouli 60 a kadar iyi
diagne mücadelesi çok iyiydi
nagatamo ilkyarı cok iyiydi,2.yarı yoruldu.
mariano kötü
şimdi bakıyosun takımın geneli iyi ama talihsizlik moral bozdu
gercekelri yazdım.takım 60a kadar müthişti.sen yanlış gözlük takmıssın bence.basaksehir-fener macı tekrarını mi izleidn yoksa?fener baya kötüydü,çok pozisyon verdi falan.
Belhanda'yı unutmuşsunkayseri maçında
nzonzi---feghouli
------adem-------
olabilir.iyi de olur.
Naga çok formda bile olsa adamın çizgiye inme gibi bir oyunu yok. Oysa babel çok içeri girince rakip de onunla birlikte giriyor ve sol koridor boş kalıyor. Orayı maden gibi işleyecek bir oyuncunolsa çok ekmek çıkar kendisineNagatomo da yine is ahlaki denen bisey var, 160 boyunla Diagne den fazla hava topu indirdi. Ama full sezon, (sampionlar ligini saymiyorum bile) tek basina götüremeyecek artik. Mariano zaten...
9 ve üzeri alan rahat sampiyon olur zaten onu demek istiyorum hocam. Benim hissettigim biz ayni galibiyette kalsak bile 5 mağlubiyet yerine 4 maglubiyet olur aradaki 1 fark galibiyete yazar ki buda 29 puan topladik demek olur. Icerde 14G 3B desen 45 puan yapar toplayinca 74 oluyor. Bu sene 69 68 puan olmaz şampiyonAnadolu da bu sezon hiçbir takım 9 ve üzeri galibiyet alamaz ki baktığın zaman Kayserispor N'tep, Adebayor Antalyaspor Gelson Dala, Leschuk, Denizlispor Barrow, Rodallega Sivasspor Fernando vs saymakla bitmez bence yabancı sınırının kalktığından beri Anadolunun en güçlü olduğu sezondayız 70 puan göre bu sene şampiyon olur gene şampiyonluk bizim elimizde umutsuzluğa gerek yok daha rakiplerde bizde çok puan kaybederiz çok sular akar durur![]()
komplo ya gerek yok, bizim ki ler okadar beceriksiz ki, kendi leri basarmistdir bu isieğer bu olay doğruysa yani monaco napoliye satmayı istiyorsa bu monaconun bize özellikle satmak istemediğini gösterir. birileri falcaonun bize satılmaması için devreye girip monacoya el altından para ödemeyi teklif etti bence.
gercekelri yazdım.takım 60a kadar müthişti.sen yanlış gözlük takmıssın bence.basaksehir-fener macı tekrarını mi izleidn yoksa?fener baya kötüydü,çok pozisyon verdi falan.
puan kayıplarının erken yasanması iyidir.önlem alınırBelki de hayırlı olmuştur
Geçen yıl gomisi sattıktan sonra alanyaya 6 tane atınca forvet almadılar bütün sezon karnımıza ağrılar doldu
Şimdi bişeyler yapacaklardır en azından
seri kırmıızya kadar iyiydi
komplo ya gerek yok, bizim ki ler okadar beceriksiz ki, kendi leri basarmistdir bu isi
oynayamadıgı için yokhea?
kirmizidan sonrasi da mi var sergy