Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel bence iyi değildi. Cok dengesizdi arkayi da cok boş bıraktı.Feghouli, Nzonzi, Luyindama, Babel. Gerisi berbat oynadi
Mehmet Karahanlifalcao, banega ve cagne olayında kesinlikle tuhaflıklar var.. fatih altaylı isim vermeden bir kulüp başkanının cagnenin satılmaması için menejeriyle görüşme yaptığını açıkladı.
babel net kötüydüBabel bence iyi değildi. Cok dengesizdi arkayi da cok boş bıraktı.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olur ali koc dan hersey beklenir de, iyi oyuncu olsa alan alir diagne yi. bizim almamiz zaten basta hata idifalcao, banega ve cagne olayında kesinlikle tuhaflıklar var.. fatih altaylı isim vermeden bir kulüp başkanının cagnenin satılmaması için menejeriyle görüşme yaptığını açıkladı.
Ben hissediyorum derbiye iki takim 10 puanla girecek.2011-2012de de 4-5 puan geriye düşmüştük.sivas feneri yendi.samsun feneri yendi.fener konyaya 4 atıp geldi,sonra ezip yolladık 1 puan farkla liderliği aldık.
Mourinho beye çok teşekkür ediyorum. Boy boy poz attık. Bana kek aldı çok tatlısın dedi arkadaşlar31 agustos tarihi teknik direktor transferi icin de gecerli mi?
Yok sizi haksız düşürecek bir şey demedim gayet makul yazmışsınız hatta tezinizi güçlendirmek istedim ama katılmadığım bir konu var 9 galibiyet alabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum ne fener ne beşiktaş ne de şu şartlar altında biz alabiliriz. Anadolu da ciddi bir kalite var artık reaksiyon gösterebiliyorlar bu da ligin daha çok uzun olacağını gösterir9 ve üzeri alan rahat sampiyon olur zaten onu demek istiyorum hocam. Benim hissettigim biz ayni galibiyette kalsak bile 5 mağlubiyet yerine 4 maglubiyet olur aradaki 1 fark galibiyete yazar ki buda 29 puan topladik demek olur. Icerde 14G 3B desen 45 puan yapar toplayinca 74 oluyor. Bu sene 69 68 puan olmaz şampiyon
hersey mümkün.şampiyon oluruz ama ben yoruldum.bıktım bu saçmasapan talihsizliklerden,forvetsizlikten,iyi oynarken saçmalamaktan.rahatlık istiyorum geriye kalan 32 haftada.Ben hissediyorum derbiye iki takim 10 puanla girecek.
31 agustos tarihi teknik direktor transferi icin de gecerli mi?
Anadoluda kalite var evet çok haklısın bu işimize gelmediği gibi bunu isimize de çevirebiliriz. Neden dersen Konyayi ve bir iki takimi cikardigimda geri kalan anadolu takimlari top oynamayi düşünüyor. Eskisi gibi bam güm vur ileri oyunu soğut fazla yok. Yani akilli oynarsan rakip sana gol atmaya gelirken bir gol atarsan bütün planini bozarsın.Yok sizi haksız düşürecek bir şey demedim gayet makul yazmışsınız hatta tezinizi güçlendirmek istedim ama katılmadığım bir konu var 9 galibiyet alabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum ne fener ne beşiktaş ne de şu şartlar altında biz alabiliriz. Anadolu da ciddi bir kalite var artık reaksiyon gösterebiliyorlar bu da ligin daha çok uzun olacağını gösterir